Pandafriend Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Witam, Nie zwalniam tempa i ruszam z 2 projektem. Nasiona: AUTO AK RQS i MONKS SEEDS ULTRAVIOLETOświetlenie: UFO LED 40W, jak roślinki podrosną dodam jeszcze 3 żarówki x5WFotoperiod: 18/6 Box: 40cm x 40cm x 140cmPodłoże: Ziemia50% kokos 50% Donice: Doniczki smartpot 7,6l Nawozy: CANNA rhizotonic, AN micro/bloom/nirvana/budcandy/bigbud/flawless Wentylacja: 3 wiatraki (wlotowy, wylotowy, mieszający) Niestety musze zmienić wodę do podlewania w tej uprawie, ponieważ kupiłem pH metr i nieco zaskoczył mnie wynik OAZY (8,2) minimalnie mniej niż kranówka. A roślinki puszczę tym razem wolno. AUTO AK 22 dzień 1 dzień flo AUTO UV 5 dzień
joka.menas Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Do boju "Zakon M"! Moze woda ze studni, badz jakas inna tania woda? Milo widziec ponownie, jak tamten temacik wchodzi i smakuje?
Pasjonista Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Super ,nowe doswiadczenia kokos ziemia ciekawie plus root pouche bedzie tylko lepiej ,do tego koksy od AN , Dajesz Panda dajesz ;-) bede wpadal Pozdro
Pandafriend Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) @joka.menas temacik po 3 dniach suszenia strasznie smakował, teraz juz ma fajny zapaszek, dla mnie troche korą smakuje, moc mnie zadowala jak na pierwszy raz (niektórzy spali od razu po lolku :p, po waporyzacji ja :p) Co do wody to planuje jakis baniak w ogrodzie postawić żeby deszczówka w nim sie zbierała i nia podlewać. @Pasjonista spojrzałem na automaty Smaka na kokosie to pozazdrościłem. Ogólnie może kupie jeszcze jakiś jeden nawóz AN na pierwsza fazę kwitnienia i zobaczymy co z tego wyjdzie oby lepiej niż poprzednio. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Pandafriend
Pasjonista Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Co do zbicia PH to domowe metody cytrynka , najlepiej ph- nie sa takie drogie .
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Będę od czasu do czasu wpadał na przeszpiegi ;) Z fartem!
Pandafriend Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 @SmakMaroca999 zapraszam.
Pandafriend Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 @Drwal twoich rad też chętnie wysłucham, tylko czym moze równać sie mój zagajnik do twojego pola marzeń.
Pasjonista Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Siema Panda ja majac dwa boxy chetniej spogladam do tego mniejszego prawie taki sam zestaw co ty masz. Ciszej spokojniej , tak Smart , takze uwiesz tez jest zajebiscie ;-)
Recommended Posts