Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

od poczatku jaj napewno nie wywalą no chyba że mają dyskoteke ze światła to mogą wystarczy jak bedziesz co jakiś czas przeglądał czy nie ma jajek a dwa czy trzy bananki w końcowym flo nie robią hermy z rośliny to tylko próba walki o reprodukcję.

Opublikowano

Pilne mam pytanie mam rozne ledy jeden od hydromars (one sa z przełącznikiem wzrost/kwitnienie) drugie od bestva(jeden przełącznik ) mam problem z tymi drugimi na ebey sprzedający określi ze sa na wzrost i kwitnienie po odparowaniu okazało sie ze jest jeden włącznik czyli bez możliwości wyboru . Gdy włączyłem je przy hydro Mars światło wyglądało inaczej niz te w hydro , pomyślałem ok moj błąd chyba sa tylko na kwitniecie i dzis przy przełączniu hydro Mars znowu widze różnice i nie wiem czy moge je zostawić włączone czy tylko zostawić hydromars . Moj błąd ostatni raz kupie cos tej ceny i firmy z hydromars jestem zadowolony . Powyżej jest zdjecie jak to wyglada . Nie wiem co robić na chwile obecna wyłączyłem te ledy od bestva : miał ktos juz taka sytuacje ???pozdrawiam i dzieki za pomoc 

Opublikowano

Czerwone światło jest na flo odpowiednie wiec śmiało możesz sobie nim doświetlać. Może będą niewielkie różnice we wzroście ale jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz.

Opublikowano

Na zdjęciach powyżej 1 fotka same ledy hydro 2 fotka ledy hydro z bestva 3 fotka led hydro włączony na bloom 4 fotka led bestva wyłączny na rzekomo uniwersalny Grow/bloom . Moze teraz lepiej to widać 

Opublikowano

Witam 11 dzień fazy kwitnienia . Zaczynam miec problemy z utrzymaniem temp i wigotnoosci :/ na zdjęciach powyżej widać różnice gdzie było dostatecznie dużo światła a gdzie nie , jak pisałem wcześniej zakupiłem złe lampy tzw uniwersalne ale postanowiłem ratować te mniejsze i oddzieliłem je od siebie gdyż bałem sie ze te światło bedzie miało zły wpływ i jesCze sobie zaszkodzę . Mam nadzieje ze dobra decyzja :) szkoda mi tych małych bo widać ze walczą :) temp waha sie od 24-29 a wilgotność 50/60% ale za to na elektronicznym pokazuje nawet 70% :( jeszcze nic nie kwitnie wiec mam czas aby opanować to wilgotność . Wysokość krzaków 70-100cm(najwyższy) a w drugiej cześci 25-42 cm . Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Tylko na jednych tak trzymam reszta maks 40 cm tzn na tych wysokich odległość 20 cm . Następnym razem. Mam zamiar zwiekszyć o 4 ledy wiec bedzie juz ok 

Edytowane przez Stonesour840
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+