DolinaRolnika Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dzięki za odpo, co do fryzjera nigdy na out go nie robię a utomatów na m2 mam 9 więc i w domu za to się nie biorę
DolinaRolnika Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Na poniedziałek planuję kosę, od wyjścia minęło prawie 105 dni.. dłużej trzymać raczej nie ma sensu
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Ładne topy się porobiły czekam na fotki najdorodniejszych przy harveście. 1
DolinaRolnika Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Witam, wczoraj nastąpiła kosa całości, całe 26 szt. poszło pod nóż. Trymowania we dwoje było na około 8 godzin. Oczywiście mądra głowa zapomniała o zdjęciach tych największych ale podczas kosy przypomniałem sobie o nich i mam zdjęcie rośliny jednej z tych właśnie największych. Te największe są zbite ale nie na kamień tylko po prostu ładnie zbite, znów te mniejsze mimo mniejszej wielkości twarde na kamień, jak kij dosłownie, wagowo na moje wyjdą podobnie. Wszystkie jednak niemiłosiernie oblane żywicą i tak ku**a śmierdzące, że od strychu na którym suszę ku**a z 30m czuć. Co dziwne nie miały treningów, 80% krzaków ładnie rozkrzaczonych z 6-8 odnogami. Odnogi jednak nie tak twarde jak szczyt. Ciąłem łodygi przy samej ziemi i całkowita waga krzaków po cięciu to było 6,5KG, dzisiaj około 15 godziny czyli po 28h od ścięcia zważyłem całe odpady po trymie, łodygi, liście itp. i odpadów było równo 3kg.. palenia mokrego nie mam jak zważyć. Tak to się wszystko prezentuje: Myślicie Panowie, że kg suchego pęknie? Edytowane 9 Maja 2017 przez DolinaRolnika 3
Pandafriend Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Myśle, że nie powinno być problemu z przekroczeniem kilo. szybko poszła ci obróbka jak na tyle roślin. Widać, że masz juz wprawę. Gratulacje. Edytowane 9 Maja 2017 przez Pandafriend
Toksyna Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Piękny widok i dobra robota szybko i sprawnie poszła ci ta uprawa. Gratuluję i życzę smacznego
Recommended Posts