Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siema roslinki się ogarnęły i zbliżają się ku końcowi.  Może tematu dużo nie zbierzesz ale za to doświadczenia bardzo dużo. Następnym razem będzie dużo lepiej. Pozdrawiam 

• Replies 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
2 godziny temu, joka.menas napisał:

To czekaj az trichomy stana sie bursztynowe, w ten sila i dlugosc dzialania sie wzrasta. Ale chyba jeszcze ze 2-4tyg

joka nawet mnie nie denerwuj... u mnie same przezroczyste i licze że 2-3 tyg sie ogarną a Ty przy samych mleczakach piszesz 4 tyg!!!!

Opublikowano

Nie ma problemu. Poczekam 

ostatnio testowałem to co ściąłem z nr 2. Jest działanie, ale fakt ze po 2-3h puszcza. Ale na dalekiej obczyźnie i to cieszy wobec braku innych opcji :)

Opublikowano

Planujesz cos na nastepny raz , jakiegos ledzika i lepsze automaty , bo ci powiem ze nauka nie idzie w las, drugi raz bedzie lepszy, jak nie masz problemu z zapachem to proponuje Sensi Star od Pararadise seeds od poczatku w dol , Lst , jedna sztuke male sa ale przetrwaja wszystkie bledy bez jakis oznak przenawozenia wysokiej temp. glodu suszy ,a moc jest super

Opublikowano
23 godziny temu, zasobnik napisał:

joka nawet mnie nie denerwuj... u mnie same przezroczyste i licze że 2-3 tyg sie ogarną a Ty przy samych mleczakach piszesz 4 tyg!!!!

No mam nadzieje ze moja wypowiedz nie zrujnowala Ci calego dnia i nie spedziles/as go wzlosci(taki maly skarkazm). Pamietaj ze ja jestem dopiero po 1 udanej uprawie, wiec dalem zakres od 2-4 tyg. bo sam jeszcze duzo sie ucze miedzy innymi rowniez i od Ciebie, wiec nie oczekuj ze bede wiedzial wszystko. :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+