Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

genetyka tez ma wiele do powiedzenia i właśnie po to sa relki bo nie zawsze to co pisze producent co do końca kwitnienia przez roślinę to mija się z prawdą lub zostało uzyskane w optymalnych warunkach na danej liczbie plantów.U ciebie to nie wynik genu takie kwitnienie tylko za duzo lania azotu co spowodowało wstrzymanie kwitnienia.

• Replies 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Ja na pewno zagladne, bo bardzo spodobal mi sie ten projekt.

Po to, tu zakladamy fotorelacje zeby sie uczyc i aby inni tez uczyli sie od nas (od poczatkujacych na bledach :D), to tak jak ze zdaniem na prawo jazdy, nie bedziesz po egz swietnym kierowca, trzeba praktyki i czasami kilka bedow zrobic by sie nauczyc.

Glowa do gory i do zobaczyska za tydzien. Powodzenia!

Opublikowano

No to up

obie rośliny konkret przelane 3 dni temu. Od tego czasu zdecydowanie podniosła sie siła zapachu :)

nr 1 dzien 60/40flo

sam nie wiem czy widać jakaś różnice... może przybyło szronu... large.IMG_4934.JPGlarge.IMG_4935.JPGlarge.IMG_4936.JPGlarge.IMG_4937.JPG

no i nr 2

wg mnie jakby lekko odrzyl. Ma nowe zielone liście i jakby nowe topiki/kwiaty szczególnie w dolnych partiach

large.IMG_4929.JPGlarge.IMG_4930.JPGlarge.IMG_4931.JPGlarge.IMG_4932.JPGlarge.IMG_4933.JPG

No i tak to wyglada ...

Opublikowano

Lepiej, lepiej!

Polecam przelac jeszcze ze 2 razy woda, minimum raz. Pozniej nawoz w minimalnych dawkach.

Ten nr 2 to bym wywalil bo plecha moze siasc szybko,za duzo suchych lisci wokol topa. Mozna ewentualnie podczas ataku plechy odcinac bez skrupulow zarazone topy. Ktos sie zgodzi ze mne?

Opublikowano

Szczerze to pleśni nie zauważyłem (takiej jaka znam z doznań spożywczych), bardziej widze roślinę, której zielone liście usychają.

ale jak uważacie, ze ta choroba jest pleśnią to zetnę i mimo wszystko spróbowałbym ususzyć ....i może jednak cos z tego krzaczka chorego "wypali"...??

Opublikowano

ja tylko pisze że te żółte liście usychają jak są na świerzym powietrzu ale część tego liścia jest w kwiatku upchana i tam nie wyschnie. Miałem taki przypadek w criticalu że od takich właśnie liści w topie głównym wdała się pleśn

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+