Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłe słowo :) Również jestem z siebie dumny że w końcu idzie bez większych problemów :) Mam tylko nadzieję że przez te usychające listki przy szczytach nie wciśnie się znowu jakas plecha

@SmakMaroca999 jeszcze długa droga przedemną... jedna jaskółka wiosny nie czyni ...jak to mówią ;)

Pozdro!

Opublikowano

Siema

Fajne topki :D Jak podlewasz cukrem to zioło później strzela jak kamień w zapalniczce :D według mnie nie warto.

Fajne te krzaki :D moje podobne tylko mniej :D Twoje już dobrze napuchnięte :D 

Powiem Ci uciąłem topka przy szczycie i się rozdwoił :D myślę, żeby wszędzie uciąć ..

Opublikowano
10 minut temu, Killerontheroad napisał:

Siema

Fajne topki :D Jak podlewasz cukrem to zioło później strzela jak kamień w zapalniczce :D według mnie nie warto.

ano widzisz... spotkałem się już kilka razy z takim przypadkiem i myslałęm ze jest to popryskane wodą z cukrem żeby lepiej się kleiło ( chwyt marketningowy) ale jeśli to od podlewania z melasą to chyba sobie ją daruje

Opublikowano

@zasobnik nie słuchaj osoby co pryskała cukrem rośliny ,melasa zawiera enzymy co poprawiają smak zioła i poprawia zywiczność i słodycz połowa upraw w USA a w szczególnosci organicznych stosuje melassę.A strzelał mu cukier jak sie skrystalizował po oprysku dobrze że plechy nie złapał po tym zabiegu.Większej bzdury nie słyszałem, widziałem na forum z USA jak gościu testował różne melassy na roślinach z jednej matki by wybrać taką która będzie pasowała później mu w smaku i opisywał że są różnice w smaku melas różnych producentów tak samo efekty jak rośliny reagują na dany produkt.
@Kiler..... nie piernicz takich głupot a do swoich to nie masz co porównywać jeszcze długa droga przed tobą by osiagnać choć 50% tego co tu będzie.

Opublikowano (edytowane)

No to git. Zatem spróbuję i będę wiedział na przyszłość ;) Ide do sklepu :)

Udało się kupić. Mam coś takiego. Dzisiaj pierwsze podlanie dodam 2 małe łyżeczki na 2 litry wody.

large.IMG_20170315_122142.jpglarge.IMG_20170315_122153.jpg

Edytowane przez zasobnik
Opublikowano

@SmakMaroca999 - ta melasa ewidentnie działa. Po kilku dniach od podania widze, że krysztalow jest przynajmniej 2x wiecej. Ale oprócz tego nadal wolno idzie im dojrzewanie. Ciągle pełno białych włosów i wszystko przezroczyste...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+