Kuracjusz Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Witam Suchego wyszło 127g + opakowanie piegusków z trymu. Ziółko sususzyło się 5 dni. Od tygodnia leżakuje w słoiku. Zapach udało się zachować. Pachnie pięknie i bardzo intensywnie(cytrusowo). Jeżeli chodzi o moc również nie moge narzekać.Moc jest z nami Pozdrawiam i dziękuję za komentarze. PS) Proszę o przeniesienie do zakończonych. Edytowane 27 Listopada 2016 przez Kuracjusz
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Pięknie jeszcze raz Gtaki i Smacznego
Dzielnicowy Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Bardzo fajnie wyszło. Ten led też pomysłowy. Sam chciałem raz podobnego zrobić. Duże białe cob i dodatek małych 660 i 450. Ale jakoś zostałem przy "klasycznym" układzie. Ile miałeś tam tych roślinek? 2 czy 4? Bo wydaje mi się, że 4 doniczki tam widzę. A te ciastka to mi takiego apetytu narobiły
Plantator Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Tak patrze na tego topa i na te ciasteczka to właśnie zacząłem kŕęcić blancisz porannego. Naprawde apetycznie to wygląda, brawo Ty?. Gratki i smakówka. Pozdro?
Kuracjusz Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Dzielnicowy napisał: Bardzo fajnie wyszło. Ten led też pomysłowy. Sam chciałem raz podobnego zrobić. Duże białe cob i dodatek małych 660 i 450. Ale jakoś zostałem przy "klasycznym" układzie. Ile miałeś tam tych roślinek? 2 czy 4? Bo wydaje mi się, że 4 doniczki tam widzę. A te ciastka to mi takiego apetytu narobiły Były 2 roślinki w donicach 15l. Na wegu miałem cztery. 2 dodatkowe w butelkach 1.5 litrowych wyjechały w czasie indukcji z boxa. W boxie swieciły tylko dwa coby + czerwień. Razem 112 W. Przy 3 cobach miałem problemy z roślinkami. Edytowane 27 Listopada 2016 przez Kuracjusz
Dzielnicowy Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 No tak mi sie wydawało, że widziałem tam jeszcze jakieś 2 butelki jakby. Dobre te COBy. Myślę że 2 na taki box to max. Pewnie nawet 1 by starczyła plus te czerwone.
Recommended Posts