Miś Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Jeszcze trochę, i trzeba będzie nick zmienić z beginer na pro
beginer Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 Zapomniałem dodać że tydzień temu dorzuciłem lampę 150W więc teraz jest 400W łącznie.
beginer Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam ponownie. Wszystkie dziewczyny rosną jak na drożdzach i wygląda na to że mimo uporczywych ziemiórek finał będzie bardzo ciekawy. Dziewczyny są w różnym stadium kwitnienia więc cel jaki sobie założyłem został częsciowo osiągnięty, czyli zbiór co 2-3 tygodnie został osiągnięty. Z nawozów od początku dostają bio flores, aczkolwiek wczoraj dojechały dawno oczekiwane dodatki i tak oprócz podstawy dostały,,, Nr1. w srodę dostał Canna Boost 1/2 dawki i Canna Flores w pełnej dawce. To był ostatni raz kiedy dostała nawozy przed scinka którą planuje ok srody piątkiu. Nr 2 dostała canna flores+Pk 13/14+Canna Boost, i tak będzie dostawac już do końca na przemian z wodą. I tak teraz to wygląda.
beginer Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 A tutaj jeszcze klonik który od 4,5 tygodnia kwitnie. Temp w boksie 27-30 stopni a wilgotnosc to 35 procent. Jeżeli macie jakies sugestie to bardzo proszę o komentarze.
beginer Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam ponownie szanowne grono i z góry przepraszam za braki, ale dopiero dzis rodzina wróciła do Polski i mogę cos napisać. A wiec na placu boju pozostała ostatnia roslina, ostatni klon który będ\zie cięty najszybciej za dwa tygodnie. Oprócz nawozu na kwitnienie do wczoraj dostawał też Pk13/14. przez najblizszy tydzien bede jechał jeszcze na nawozach a pozniej juz tylko woda. Dwie wczesniejsze rosliny zostały sciete przedwczesnie gdyz ziemiórek był taki ogrom że nie szło juz normalnie w pokoju wysiedzieć. Tak czy owak każda z nich dała pięknu litrowy słoik smakowitego zioła. Nie powaloało mocą za to było było idealne w smaku i w działaniu takie jak lubię, czyli srednie w działąniu za to nie przymulające i bardzo towarzyskie. A poniżej kilka fotek ostatku. Ps. Kolejny projekt już w przygotowaniu. Bedzie to 5xWW/BB kitóry wczoraj już poleciał do wody. Szczegóły w koilejnym Gl. Pozdrawiiam.
Recommended Posts