Miś Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Zastanawiałem się, co napisać o tej BB, ale do głowy przychodzi mi tylko "O ku**a!" ,ciekawie jak będzie wyglądała pod koniec flo ,a co do mniejszej koleżanki to
Scooby-Doo Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Dzięki Misiu W tej roślinie jest zajebisty potencjał. Przy większej donicy - albo hydro - większej powierzchni i mocniejszym świetle można by bić rekordy świata haha Tak na serio , widziałem ostatnio na anglojęzycznym forum relację w hydro właśnie. Efakt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Topy wielkości przedramienia łącznie z dłonią dorosłego faceta. Łodyga druba na prawie trzy palce - coś pięknego Jechał na LEDach z tego co pamiętam a wysokość rośliny ok. 120 - 130 cm. Polecam tę odmianę
Scooby-Doo Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Powitać Czas na Halloween 'owy up. Dziewczynki ładnie się sprawują , chociaż BB ma lekkie niedobory - powoli zaczyna się jesień życia Przyznać muszę , że żercza jest Najwyraźniej chciałaby dostawać nawóz z każdym podlaniem , ale nie ze mną te numery Bruner Więc nawóz co drugie podlanie i tak zostanie. Poszły już trzy dawki PK ( 50% + 100% + 100% ) razem z TerraBloom oczywiście. Co drugie podlanie daję też Boost @Hesi. Najpewniej dostanie jeszcze raz PK 50% do następnego podlania z nawozami i do końca woda + woda i BioEmy. Co do Cheese to niestety brak miejsca jest widoczny i mały Cheese ciągle wydaje się czekać na więcej miejsca - ale zaczyna już ostro capić. Tak poza tym wszystko jest OK - żadnych problemów z uprawą. Poniżej fotki i trochę mięty na deser BigBangAuto dzień 44 + CheeseSkunkAuto dzień 26 + mięta
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Siema MordoPodaj im jakiś micro trochę siarki i wapnia brak no więcej magnezu by się zdało by się dobrze lukier na kwiecie rozkładał Piękny automat dobry gen ! POZDRAWIAM...
Scooby-Doo Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Dzięki Smaku za rady - pierwsza roślina którą mam i w tym czasie nie ma kompletnie nic żywicy - kwiaty też średnio pachną. Przy następnym podlaniu dam jakieś mikro - coś marudna jak widać , pierwszy raz mam takie braki mikro. Tyle , że chyba nie mam nic z Mikro - oprócz McCream - ale to jest oprysk dolistny i boję się o plechę teraz...no trudno zaraz robimy oprysk Dzięki Ziomek Pozdrawiam i 3maj się mocno
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Dziękuję raczej nie zamierzam się puszczać Widzisz niektóre rośliny tak mają że koncentrują żywice tylko na kielicha kwiatowych lub głównie na nich CO Nie Ujmuje Nic Twej pięknej podopiecznej
Scooby-Doo Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Dzięki Mordo Oprysk zrobiony - mam nadzieję , że pomoże. No pięknie by było gdyby kwiatki bardziej poochły i troszkę się lepiły w tym czasie ale skoro mówisz , że piękna - to ja Ci wierzę Na wszelki wypadek zamówiony SensiCalMagXTRA @ADVANCED NUTRIENTS i jak dojdzie poleci oprysk jak nic
Scooby-Doo Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 Braki już tak szybko nie postępują - oprysk chyba trochę pomógł. BB dostała też 3/4 dawki HESI TNT Complex - ma kompleks mikro: magnez, wapń, siarka, żelazo, mangan, cynk, miedź, bor, molibden, jod i kobalt. Więc musi sie poprawić A za kilka dni dojdzie CalMagXTRA - więc do tego czasu musi jej wystarczyć. Cheese rośnie i kwitnie bez marudzenia. Kilka fotek: BigBangAuto dzień 45 + CheeseSkunkAuto dzień 27
Scooby-Doo Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 Orientacyjny up z dnia dzisiejszego. BB przybiera powoli na masie - i nawet gdzieniegdzie widać ślady żywicy. Może jeszcze coś z niej będzie. Cheese bezproblemowo - przy następnym podlaniu dostanie trochę nawozu. BigBangAuto dzień 46 + CheeseSkunk dzień 28
Miś Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Niektórym do dobrze BB pewnie będzie miała wysyp żywicy na kielichach, jak typowa sati, a to przychodzi w tej drugiej, grubszej połowie flo, więc wszystko przed tobą
Recommended Posts