Plantator Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Gratki stary za to na zdjęciach wyżej?. Dużo zdrowia Bart, migdały to nie jaja da się żyć bez nich . Pozdro ?
bart85 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2016 noooo pewnie ze sia da i to mam nadzieje, ze lepiej niz do tej pory czyli bez ciaglych przeziebien i innych infekcji gornych drog oddechowych dzieki za dobre slowo kolejny upek zrobie w poniedzialek przy okazji podlania, a w zasadzie plukania, ale juz raczej wiele sie nie zmieni
Killerontheroad Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 18 godzin temu, bart85 napisał: noooo pewnie ze sia da i to mam nadzieje, ze lepiej niz do tej pory czyli bez ciaglych przeziebien i innych infekcji gornych drog oddechowych dzieki za dobre slowo kolejny upek zrobie w poniedzialek przy okazji podlania, a w zasadzie plukania, ale juz raczej wiele sie nie zmieni idź zrób zdjęcie
bart85 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, Obiecany upek - juz ostatni przed scinka dzisiaj Jacek dostal 17 litrow czystej odstanej wody, za 4 dni dostanie jeszcze 11 litrow i po kilku dniach scinka. Nie wiem czy dobrze robie bo jest jeszcze duzo bialych wlosow, ale pokusa zapalenia jacka i rozpoczecia czegos nowego jest chyba wieksza niz jego dalsze trzymanie w boxie W nowym projekcie bedzie nowy box - 50x50x115cm wiec ciut wiekszy niz dotychczas. Musialem zbudowac nowy z racji tego, ze przez dolozenie filtra weglowego w tym jest zbyt wysoka temeperatura i zbyt malo miejsca. W sumie jestem z Jacka zadowolony - jak na pierwszy raz z odmiana fotoperiod mysle, ze nie jest zle Teraz zobaczymy co przyniesie Exodus Cheese i White Widow w materialowych donicach dzien 94 / 67 flo
Plantator Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 A tyle było gadki że mały że ble.. hihi co Bart? Dla porównania wcześniejszego zdjęcia dożuce drugie. Pozdro.
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 ładny krztun jeszcze chwila i bedziesz się cieszył smakowitym suszem.pozdr.
bart85 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dzieki panowie @SmakMaroca999 ile jeszcez go trzymac Twoim zdaniem?
Plantator Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Bart że tak wtronce myśle że już czas na kose ale lupa w dłoń i do dzieła?.
Recommended Posts