Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ja podłączałem taki wentyl bezpośrednio do filtra taśmą, do tego normalny nieizolowany przewód 100, wszystko było wewnątrz box'a. Rura normalnie wyciągnięta przez otwór wentylacyjny.

Opublikowano

no to juz wiem jak :) mam tylko nadzieje, ze jak rura bedzie zagieta praktycznie w kat 90 stopni w celu wyprowadzenia jej poza box to nie bedzie problem.

@Miśjeszcze dwa pytania mam... a mianowicie filtr ktory zaproponowalem jest bez kolnierza... czy jest on mi potrzebny? czy 100m3/h da rade dla mojego boxa zeby utrzymac temp na takim poziomie jaki jest teraz? czy moze lepiej cos kolo 200m3/h kupic?

Opublikowano

Witam,

Obiecany upek... Wczoraj przelalem 14 litrami czystej wody planta, a na koniec zapodalem litr wody z maksymalna dawka nawozu na flo i boostera bo stwierdzilem po ogledzinach trichomow i ilosci bialych klakow, ze jeszcze do przynajmniej 20/12 Jacek postoi w pudle. Czeka go jeszcze jedno podlanie z nawozami i potem jescze jeden konkretny flush. A jak bedzie trzeba to postoi kolejny tydzien. Wydaje mi sie ze przez ostre defo ktore zrobilem na poczatku wszystko sie pieknie przedluzylo ;) 

tak czy siak nie bede mogl jeszcze przez jakies 2-3 tygodnie zapalic wiec moze sobie stac do osiagniecia pelnej dojrzalosci ;)

ps. z nowosci wjechal filtr do boxa i wentylator. stracilem duzo miejsca w gore i ogolnie ciezko bylo to upchnac. mam nadzieje ze spelni chociaz swoje zadanie, ale obawiam sie, ze bedzie problem z temperatura bo wentylator 185m3 dmucha znacznie slabiej niz komputerowy bez filtra... no ale to normalne bo filtr stawia niezly opor...

dzien 84 / 57 flo
large.IMG_0023.JPG
large.IMG_0024.JPGlarge.IMG_0025.JPGlarge.IMG_0026.JPG

Opublikowano

Mala zmiana planow nastapila i tak dzisiaj poszlo podlanie z nawozem na flo w pelnej dawce, kolejne podlanie za 3-4 dni z bioemami i tutaj pytanie do @Scooby-Doo ile lejesz emow na litr wody? I na koniec beda dwa flushe po 15 litrow wody czyli Jacek zakonczy zywot na koniec grudnia lub poczatku stycznia :)

heh gdybym mogl jarac to pewnie juz za dwa trzy dni byla by kosa, a tak moze spobie jeszcze spokojnie dochodzic Jacus :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+