Killerontheroad Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Czemu bardzo ładnie Ci rośnie Produkcja pierwsza klasa do jarania Ja też takiego zetne Edytowane 26 Listopada 2016 przez Killerontheroad
bart85 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 @Scooby-Doo dokladnie @Killerontheroad zobaczymy za 3 tygodnie jak napuchnie
bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam, aktualne zdjecia ponizej wydaje sie ze wszystko jest w porzadku tylko slabo na masie jacek przybral, no ale trudno i tak mysle ze bedzie kozak palonko zostalo mu jeszcze 12 dni zycia jeszcze jedno podlanie z nawozami w dniu jutrzejszym i potem juz czysta woda... przy okazji chcialem powiedziec ze wyprobowalem membrane zapachowa vaportek ktora lezy na boxie przy wylocie i dziala znakomicie - neutralizuje caly zapach krzaczka bez filtra weglowego na nastepny strzal ida 3 x Exodus Cheese Auto @ GHS i 1 x Auto White Widow ale nie wiem od jakiego bredera bo to gratis kielkowanie zaczynam juz 14 grudnia w dniu kosy Jacka dzien 77 / 50 flo
Scooby-Doo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 No i elegancko nie ma co narzekać , ładny chłopak z tego Jacka Będzie temat 1wsza klasa
bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 5 minut temu, Scooby-Doo napisał: Będzie temat 1wsza klasa To na pewno bo jest oblany zywica kozacko, a na ostatnie 7 dni bede jeszcze uvb wlaczal
Scooby-Doo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 U mnie z serkiem jest podobnie - tyle lukru dawno nie miałem na roślinach zrobię trochę fotek przy 60dniu - bez lampy może będzie lepiej widać
bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wogole to moj najladniejszy plant wedlug mnie najbardziej mi sie podoba z dotychczasowych... taki rasowy krzaczek cannabis zapomnialem tez dodac ze sprawdzalem dzisiaj mikroskopem i jest przewaga przezroczystych trichomow, mleka troche jest, a bursztyn widac tylko gdzie niegdzie.
dzikii Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jaka membrana zapachowa? możesz coś więcej?
bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wpisz sobie w googlach membrana zapachowa vaportek i bedziesz mial jak na dloni. Kosztuje 20zl, pachnie eukaliptusem i skutecznie neutralizuje zapach mojego krzaczka
Recommended Posts