bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Hehe no prawie cały bo jeszcze ukorzeniacz mi brakuje ale to juz na nastepny projekt, a ten boster teraz bedzie w sam raz I powiem wam szczerze, ze poki co użyłem raz pk13/14 w polowie dawki, i dwa razy terra flores - raz polowa, raz cala dawka, a terra vega stoi zamkniete.
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ziemia nawożona , więc nawozy na veg praktycznie zbędne Ale warto mieć "w pogotowiu" w razie przyszłej uprawy w light-mixie Moja BB dotstała w sumie 4 razy pk (pół , całość , całość i pół dawki) , ale powiem Ci że strasznie żercza jest i ciągle jej mało Jutro planuję ostatnie podlanie CalMag'iem i do końca woda i woda + emy A ścinka najprawdopodobniej w 70 dniu - niech poochnie ile może A propos - Twoja CFL'kowa BB ile czasu miała gdy przyszedł drwal ?
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Uuu nie pamietam ale 70+ dni na pewno PS. Panel 20cm od szczytu, mysle, ze do 15cm zjade podczas flo
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki za odp. - już sprawdziłem u Ciebie w zakończonych dokładnie wyszło 83 dni - sporawo A propos LEDa to myślę , że będzie odpowiednio Pzdr
Killerontheroad Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Też mam takiego krzaka i powiem Ci, że Twój wygląda naprawdę włochato w porównaniu.. Trzymaj jak najdłużej, według mnie to jeszcze 2 3 tygodnie jak spuchnie na maxa Tu masz foty Jacka Herera w 77 i 80 dniu Edytowane 9 Listopada 2016 przez Killerontheroad
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Posiedzi jeszcze 5 tygodni w donicy bo na swieta musze miec co pojarac a masz jakies foty w calosci swojego planta?
Drwal Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ni to chłop ni to baba w każdym razie jest to śliczne Wszystko cacy, niechaj tyje
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 2 godziny temu, Killerontheroad napisał: Też mam takiego krzaka i powiem Ci, że Twój wygląda naprawdę włochato w porównaniu.. Trzymaj jak najdłużej, według mnie to jeszcze 2 3 tygodnie jak spuchnie na maxa Tu masz foty Jacka Herera w 77 i 80 dniu @Killerontheroad - za 2 , 3 tygodnie to dopiero się zacznie porządne kwitnienie @Drwal - taka Konczita Wurst jednym zdaniem Tylko niech włosków ma więcej @bart85 - flo dopiero co rusza , więc na Święta powinno być wesoło - oczywiście nie mówię o 11listopada Poza tym wydaje mi się , że kolega powyżej ma Jacka w wersji af - to ciut co innego
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 planuje tak okolo 14 grudnia scinke woec mysle ze bedzie w sam raz 9 tygodni kwitnienia wtedy bedzie bez jednego dnia jezeli dobrze licze dzieki @Drwal
Recommended Posts