Drwal Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kolega się tak nie naśmiewa ze wzrostu swojej panienki, bo puści focha i dopiero będzie nieszczęście
bart85 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Jest spoko zawsze mialem niskie pozatym caly czas rosnie
Scooby-Doo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Ładnie Wszystko dobrze Panie bart Teraz daj jej odpocząć od defo i niech poochnie Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam, dzisiaj Jacek został podlany ponownie literkiem czystej wody jednak, nastepne podlanie bedzie z pelna dawka nawozu na flo i pk13/14. 30cm wysokosci... szkoda, ze tak mało bo jeszce sporo miejsca jest, ale jest duzo kwiatkow wiec licze na to ze ladnie napuchna i bedzie git cukier sie zaczyna pomalu sypac na szczytach, ale bez szału doniczki materialowe juz mam na kolejne automaty dzisiaj macie okazje zobaczyc roslinke w trakcie podlewania i normalnym swietle 54 / 27 flo (09.11.2016)
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ładniusia dziewusia Zdrowa , kwitnie , lukier - teraz niech tylko przybiera ostro na masie i będzie Pzdr
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Niby dziewusia, a Jacek na nia wołają Też mi się podoba i myślę, że wyciągne z niego więcej niż z 3 autosów albo bardzo podobnie, a nawet jak nie to też bedzie fajnie Dzieki za dobre slowo Panowie
Miś Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Jeszcze nawet nie minęła połowa flo, i to w dodatku ta mniej "wypasiona", także wszystko przed nią
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Hmmm bo moze faktycznie wszystko sie przedluzylo ciut przez moje ostre defo Zamowilem Canna Boost jeszcze dodatkowo
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Czyli masz cały pakiet teraz - brawo Ty Będzie dobrze - mark my words A propos nawozów , serek już na diecie od AN z racji wygranej BB jedzie na starych nawozach + CalMagXTRA.
Recommended Posts