bart85 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 dobra podlalem zobaczymy
Scooby-Doo Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Albo mi sie zdaje , albo stronę wcześniej napisałem właśnie o tym - 3 podlania po 3cim tygodniu flo - przeważnie flo wynosi 6 tyg - w zaokrągleniu.
Miś Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 25 minut temu, Miś napisał: No to prawie już Kurde pomyliłem Grow logi, myślałem, że to gl Scoobiego, i chodzi o jego BB Widać rysowanie mnie pochłonęło
bart85 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Producent pestek podaje 8tyg flo no w sumie to juz czas, ale na butelce jest napisane podlac raz 1,5m/litr na trzy tygodnie przed kosa.
Scooby-Doo Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Podlanie raz ....producent co chwila zmiania zdanie. Już kiedyś był wałkowany ten temat na forum z tego co pamiętam - poszukaj dobrze Ja mam PK PLAGRON 'a. Producent twierdzi żeby podlać 3 razy po 3cim tygodniu flo 2ml na litr - więc zobacz sam jakie farmazowny wypisują Ten sam produkt - inny producent i zupełnie inna instrukcja... Ja w praktyce leję 3 czasem 4 razy. Od 3ciego tygodnia: zaczynając od połowy dawki i na połowie kończąc - połowa dawki , pełna dawka , pełna dawka , połowa i finito. Jak nie będziesz z tym przesadzał to nic się nie stanie - tylko te dwa ost. tygodnie już bez PK - bo zioło będzie beznadziejnie smakowało. Ja chyba na następny raz - jak mi się skończy PK13/14 ogarnę PLAGRON GreenSensation - jest organiczny i dzała chyba podobnie - bynajmniej w podobnym terminie zaczyna się go podawać I też jest stymulatorem kwitnienia. Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Witam, Mały upek... wczoraj podlanie z pk 13/14. Zmniejszylem ilosc wody do litra. Ciesze sie ze roslinka caly czas rosnie w gore nawet okolo 1,5-2cm dziennie. Jeszcze pewnie pare dni tak sie bedzie jej wzrost utrzymywal wiec licze, ze do okolo 30-36cm dorosnie mam jeszcze pytanie do specow od defo.. kiedy i jak duzo lisci usunac? ktore odrosty usuwac z bocznych galezi? takie malenstwa np. na 2-4 pietrze usuwac? dzien 42 (28.10.2016) - 15 flo .. niecale 25cm okolo godziny 18 czyli tuz przed zgaszeniem lamp dzien 43 (29.10.2016) - 16 flo .. zdjecia robione chwile temu.. juz troszke ponad 26cm moze nie jest demonem predkosci ale rosnie
Miś Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Jeśli bym usuwał, to najpewniej 4-6 wiatraków z głównej łodygi
bart85 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Ok to opitole te 4 nejwieksze bo one najwiecej swiatla zaslsniaja dolnym odrostom. I narazie zostawiam jak jest dzieki Mis
bart85 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 Siema. Ludzie kompletnie zapomnialem o zmianie czasu dzisisj w nocy... obudzilem sie patrze pare min po 5 a tamw boxie jasno... czyli wlaczylo sie swiatlo o 5 zamiast o 6 i zgasnie tez o 5 zamiast o 6. Czy tak juz zostawic do konca czy przestawic dzisiaj po zgaszeniu na godziny od 6 do 6? Tylko jsk przestawie beda spaly jedna godzine dluzej. Prosze o porade.
beginer Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Moim skromnym zdaniem to jeżeli przedłużysz im swiecenie o godzinę albo skrócisz sen o godzinę jednorazowo to absolutnie nic im nie będzie. Jeżeli chodzi o Defo to jak najbardziej możesz dziabnąć wiatraki z głównej łodygi, aczkolwiek ja bym ją nagiął-tym bardziej że miejsca masz w uj- i wtedy będziesz dokładnie widział którę obciąć. Z fartem
Recommended Posts