Adi83 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Super wyglądają zdrowizna na maxa pozdrówka 1
Felps Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Siema . Piękne pomidorki ci wyrosły . Ledy dają radę ? . A jak z plonem ,ile wychodzi ci średnio z planta? Też się zastanawiam nad zakupem 1
Scooby-Doo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 @Adi - Dziekóweczka @Felps - jeszcze rosną LED 'y jak najbardziej dają radę. Jeśli chodzi o plon to różnie bywa , ale uśredniając to 20 - 20 kilka gram z AF 'a. Mała powierzchnia , więc więcej jak dwa automaty - nie ma co pchać Pozdrawiam 1
Scooby-Doo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mały up czas zrobić Panienki kwitną aż miło i jak narazie bez nawozów na flo. Pierwsze podlanie z nawozami dziś wieczorkiem albo jutro z rana. Pierwsze liście już powoli żółką więć z nawozami czas w końcu ruszyć Red Poison ostro przesadza z zapachem , pod koniec flo będzie dramat - ale damy rade A Blow Mind już podwiązana. Dosłownie kilka fotek z boxa - niestety przy włączonym panelu. Dzień 28 I to by było na tyle Do następnego. 5
Toksyna Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ładne kwiatki juz powstają szybko sie wszystko dzieje u ciebie. Pozdrawiam 1
Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Byle były fotki bez panelu, jak red nabierze koloru,bo będzie na co popatrzeć btw. dopiero teraz zauważyłem, że przez box jakaś rura ci przechodzi, przynajmniej jest na czymś oprzeć tego mieszacza 1
Scooby-Doo Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Toksyna - no jakoś tak samo wychodzi ale faktycznie z LED 'em idzie szybciej @Miś - no ciekawy jestem czy Red faktycznie pokaże kolorek , coś czuje , że tym razem nie będzia tak kolorowo jak to bywało ostatnio - ale zobaczymy. Dobre oko faktycznie rura jest i służy jako mini półka Do następnego , Pozdrawiam
Miś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A jak ci się sprawuje ten mieszasz, nie za mocny i duży? Myślałem, czy by w taki nie zainwestować 1
Scooby-Doo Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Miś - mieszające mam dwa , jeden dmucha na panel i po części na panny a drugi już tylko na panny - one są raczej małe w dodatku na USB 2.0 , a koszt z tego co pamiętam ok. 20 kilku zł za jeden. U mnie spokojnie dają radę , tyle , że moj box jest trochę mniejszy niż Twój , ale z tego co sprawdziłem nie ma dużej różnicy w wymiarach Z opisu mojego setup 'u : " 2x wiatrak USB ( 2x100mm , 1800rpm )" Pozdrawiam
kroljulian1920 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zaczyna się grubsze przedstawienie;) Z Fartem, Pozdro! 1
Recommended Posts