Rower85 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Wszyscy wspolczuja nikt nie szuka rozwiazania! Zagladales gdy byla noc? moze to ten led? O 1.09.2016 o 12:04, Scooby-Doo napisał: Jednak wdłg. mnie ma działanie typowe jak dla Indi - dziwne , skoro to typowa Sati - jak twierdzi producent. Automat " typowa sati" no teraz to nawet staz na forum, ktorym tak brylujesz nie pomoze Liczyles na ruderalis "typowa sativa"? Pewnie to cos takiego jak "wysoki karzel". Jeszeli odwazysz sie na pelnosezonowki to chetnie sluze rada. 1 4
Scooby-Doo Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 Nie , to nie ten LED. Prowadzę pod nim uprawy od ponad roku - pierwszy przepadek bananów. Nie zaglądam w nocy - nie kusi mnie. Bryluje stażem na forum ? Chłopcze: przestań mi się wp...lać w tematy bo nic nie wnosisz ! Oprócz tego , że na siłę chcesz coś pokazać - tylko co ? Że masz rację bez argumentów - na gimbusowej zasadzie "nie bo nie" ? Nie masz bladego pojęcia o auto więc się nie wypowiadaj. To jest zdjęcie typowego Rude wdłg. Ciebie ? Na fotce Blow Mind z outa z Hiszpani: Odpuść sobie te rady i wymądrzanie się - bynajmniej nie u mnie w tematach - do niczego mi potrzebne nie są Twoje złote myśli. I dzięki za rady z pełnosezonówkami , ale jokoś sobie z nimi radziłem zanim się pojawiłeś na forum i będę sobie radził jak już Cię tu nie będzie. Ale , że i tak wolę auto i tak już zostanie , Dzięki za troskę nie skorzystam. A teraz na tzw. marginesie dla ludzi ogarniętych w temacie. Nie wiem co zrobić w tym przypadku. Red Poison ożyła po ścince i mimo , że nie podlewałem jej od ponad 10 dni (czyli od ścinki) ta pokazała listki i coś tam rosnąć nawet zaczyna I to nie dość , że bez podlewania to bez światła sobie postanowiła ożyć Więc dziś wrzuciłem ją pod lampę - zobaczymy - nie lubię uśmiercać roślin , więc czas pokaże co to Fotki: RED POISON - Reload "It's aliveee !!!!" 5
Miś Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Zombie się znalazł , może parę g będzie z tego rewega 2
bart85 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Rower85 nie wiem czy wiesz do konca czym jest automat? A mianowicie jest to krzyzowka genow rudelias z indica lub sativa. Dzieki temu ze sa geny rudelias roslina zakwita niezaleznie od dlugosci dnia tylko zaleznie od wieku planta. Jednoczesnie potrzebuje mniej czasu aby dojrzec, a takze ogranicza to jej wzrost w gore. Automaty moga miec przewage genow sati badz indi, ale na pewno nie rudelias bo takie planty dla palacza sa zwyklym krzakiem niczym wiecej.. 2
Scooby-Doo Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 @bart - dobrze prawisz , ale nie wiem czy jest sens wdawać się w dyskusję No panowie powiem Wam , że temat niepotrzebnie przeniesiony do zakończonych - albo może czas na wprowadzenie nowego działu: Automaty - zmartwychwstanie Ten zombie po Red Posion ma się całkiem dobrze i rośnie sobie mając w dupie co inni sobie myślą Zaciekawiło mnie to powiem szczerze. Nie zabije jej , zobaczymy co to będzie A do zombiaka dojdzie pewnie BigBangAuto @GreenHouseSeeds Pozdrawiam 1
Rower85 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Juz sie nie wtracam w temat, chcialem pomoc Widze ze wyszlo Ci tematu co kot naplakal,herma i w dodatku z ruderalis.Pomyslalem "pomoge, tyle lat na tym forum ten Scooby" 1 2
MJ_Mouse Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Rower - jesteś,podłym,żałosnym człowieczkiem.Który wydaje się nie mieć nic innego do roboty jak zajmować się pracą kogoś innego zamiast samemu wziąść się do roboty.Kiedy Ty chciałeś pomóc ? Jak wymadrzałeś się "twierdząc" że automat to kundel ? A gdy ludzie pisali nie po twojej myśli to oskarżałeś wszystkich w koło o fikcyjne konta ?! Żal mi ciebie , nie mieć swojego życia i ciągle żyć życiem innych to musi być przygnębiające.Może zapisz się na terapię grupową.To czasem pomaga,chociaż w twoim przypadku oddział zamknięty to bardziej bezpieczna opcja,bynajmniej dla odtoczenia.Nie pisz w naszych wątkach "o łaskawco" i "znawco rudelaris" od 7mu boleści ! Na marginesie.Doniczka ciut ponad 3l ,półtora miesiąca i prawie 25 gram z automata ,który okazał się genetycznie upośledzony.Jeśli to jest "co kot napłakał" to ja się cieszę ,że mam takiego kota. I proszę nie zaśmiacaj nam już tematów.Mam nadzieję ,że coś dotarło do twojej jakże tęgiej głowy,szkoda tylko wiedzy w niej brak. 1 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 @MJ - nie ma sensu MJ. Wchodzenie w zdanie z tym kimś to jak dyskusja z Macierewiczem - on ma swoją prawdę i jego prawda jest najprawdziwsza Amen. Swoją drogą to chyba ostatni komentarz napisał po premierze "Smoleńska" - tak go wena wzieła , że musiał 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 Wracając do zombie - dostała mały oprysk z Asahi SL - pomyślałem - należy się jej Wrzucę kilka zdjęć - a na marginesie czy ktoś miał przypadek z rewegiem AF ? Bo ja się jeszcze nie spotkałem I nawet ciężko taki przypadek znaleźć w sieci, Red Poison - It's aliveee !!! 2
Recommended Posts