Amel Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Bardzo mi się podobajo liczę że moje też w końcu zaczną rosnąć
kazzmaze Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Hejka wszystkim, niedzielne impresje.Wczoraj była rocznica pierwszych wyborów w których mozna było wybrać coś więcej niż PRL.Kto pamięta jak wyglądały lata 80te ten wie od czego uciekaliśmy a równocześnie konopie były legalne taki paradoks.Dzisiaj ta Polska jest jaka jest.Ja cieszę się z tego że nie jesteśmy w dupie jak na Białorusi, Ukrainie, Kazachstanie, ale również na Węgrzech, Slowacji,Serbi.Pragnę by było nam bliżej do Holandi, Hiszpani, Portugali,Czechom itd. w sensie prawnym.I najważniejsze, EU jest mi dużo bilższa niż jakiekolwiek narodowe pierdolety mamiące ludzi na temat wolności osobistej.To tyle poza tematem głównym: DziewczynyUwaga techniczna dla wszystkich którzy zastanawiają się jaki to ma rozmiar. Nr 4 Jamaica Haze Auto ma zielony kijek o długości 54cm liczony od powierzchni gruntu w doniczce.Nr 3b Ice Kush jest wysoka na 70cm. Kijek 52cm.Tadam:Nr3b Nr4 Nr3 Nr3a Sierotka bez szafy. Zdjęcia grupowe z szafy. Dziewczyny cały czas so dokarmiane zestawem biobizz starter kit - chwale. Dodatkowo był ekolist, biohumus. Trzymam się tabelek i wyczucia człowieka z szafą . Pozdrowienia dla sympatyków konopii.
kazzmaze Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam, dawno nie było mnie tutaj, troche zniechecony nowym silnikiem dla usera.Widzę że był jakis kolejny fakap, który zjadł mi posta bez zdjęć, moze i dobrze. Zbiory zrobione z 4. jamaican haze 47g. kartka a4 w tle słoik 0,5l. Troche wyszła sałata, niestety przedobrzyłem z grow dodatkiem, ziemisty w smaku materiał, wbija w fotel ale niesatey zle inhaluje. 3b doczeka sie zbiorów za tydzien, ostanie podlanie z bloom, top, alga,heaven po 4 ml/1l wody jutro potem sahara, zciety głowny top na sprawdzenie kilka innych topów z 3. mutant ta sama dawka nawozów j/w., zciety główny top. ścięte topy 9x9 cm zbiorówka 3a i szczepki z 3. lecą na vegu. opózniane aż sie zrobi miejsce w szafie. -tu powinno byc zdjecie ale wystapił bład. Pozdro, mam nadzieję ze tym razem lepiej ogarne wstawianie zdjec. A jednak nie, nie widzę opcji obracania zdjęć, dodawanie zdjęć z "wstaw inne media" u mnie nie chce działać - klikam w wybrane do posta zdjęcia i nie widze żadnego sensownego efektu, dodatkowo trudno wrócić z takiego wybierania do edytowanego posta, moze sie uwsteczniłem albo oslepłem, trudno. A przy ostatnim wstawianym zdjeciu pojawił sie komunikat ze wystapił problem Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich 2
Macky Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Ważne że jest co palić Tutaj masz instrukcję wrzucania fotek Grafikę można obracać, przeglądając zdjęcie jest opcja obrotu.
kazzmaze Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki Vito za podpowiedzi. Sprobuje wrzucić nowe fotki wieczorem, jak dziewczyny położę spać. Palenie z czasem wyszło całkiem znosne - leżakowanie w słoiku pomogło, może to nie amsterdamskie aromaty ale uczciwie kręci. Pozdrawiam serdecznie.
kazzmaze Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Taa próba dodania nowych zdjec sknczyła sie komunikatem ze wystąpił problem i prosimy o kontakt. Przeglądając swoje albumy zauwazyłem ze mam wykorzystane całe maksymalne 8 megabajtów danych LOL Mozna coś z tym zrobić droga Administracjo? Pozdrawiam.
kazzmaze Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Palenie z nowych topów zagubiło mnie w opcjach dodawania zdjeć jak Niemców w meczu z Francuzami. Do albumu wrzuciłem podwójne zdjecia, teraz nie umiem dodać ich do posta. Wstaw inne media ---> wstaw z url gruba rzeżba, ciągle ukrytą dla oka mam ikonke wstaw z albumu. z urla działa Próbuje dalej, na piechotę pojedynczo z urla Z lewej nr.3./ 9 tydzien, z prawej 3b./8 tydzien , z tyłu mutant znaleziona pestka w mini doniczce, chyba 6tydzien Nr.3 Ice Kush/9tydzien nawozenia biobizem, zamierzam go scinac niedługo, z głównego topa scietego ostatnio wyszło 8,8 g. Nr.3 Ice Nr 3b. Ice kush/8 tydzien nawozenia wg tabelki mutant roslinka jako bonus z palenia, niestety nie było miejsca, miała swietny start ale małą doniczkę, rosła błyskawicznie w trybie 12h od samego początku pod HPS*em do kwitnienia, poszła na parapet tam ją wyciągnęło i jest jaka jest. głowny top obciety wyszło 3.3g I to by było na tyle. Męka z wstawiania z urla niezapomnianym przeżyciem. coś musiałem przeoczyć. Z fartem Edytowane 7 Lipca 2016 przez kazzmaze 4
kazzmaze Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam po dłuższej przerwie, O 7/20/2016 o 08:24, Scooby-Doo napisał: Gratki i Smacznego Dzieki dzięki, bardzo sobię chwalę dotychczasowe plony. W zeszły piątek dziewczyna nr 3 została scięta, poszła do pudełka wynik 60g, troche zawyzony najwiekszymi topami z łodygą, 4 dni wystarczyły do wyschniecia, spalone bezproblemowo, delikatna nuta i szum w uszach po trzecim machu ;). Sumując z wczesniej scietym topem ok 69g. Zadowolony jestem. Mutant nie był juz tak okazały - dołozył 6g. bonusu czyli w sumie była dycha z eksperymentu Pozdrawiam, oby dobrze rosło wszystkim z fartem do mety. 1
Toksyna Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Gratulacje i smacznego. Pierwsza roślinka niczego sobie. Pozdrawiam
Recommended Posts