Toksyna Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich w drugim moim projekcie. Zestaw jest ten sam co w poprzednim GrowLogu użyłem też tej samej ziemi. Będę korzystał z nawozów Bio Tabs do podlewania będzie odstana woda z kranu. Żarówke wymieniłem na nową Osram 400W Co do treningów przewiduje FIM do tego ringi. W roli głównej 5xCheese od Holendeskiego Skuna DZIEŃ 1 Zapaszam wszystkich do oglądania i komentowania. 3
PanikaGoryla Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Nie zwalniasz tempa powiedz mi ile tam ci wyszlo tego z poprzedniego?
Toksyna Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Jest napisane w tamtym temacie. 266g. Pozdro
Judaista Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Miałem kiedyś cheesy spod szyldu holenderskiego. Jeśli to te same geny co 3 lata temu, to poważnie, jak najmniej treningu. Pamiętam, że topy puchły na potęgę ale były mocno napompowane wodą i podczas suszenie ogromnie schodziły z objętości i wagi. Przy lst wychodziły bardzo małe topki, natomiast przy jednym topingu szły ładne cztery szyszki. Natomiast temat sam w sobie... ekstraklasa. Jakość rekompensuje słabą produktywność. Zapach wręcz piekący w zatoki, mocno skunkowo ziemisty z lekkimi nutami owocowymi. Działanie mocno kanapowe, ale nie przytłaczające. Swego czasu wyjarałem kope tego tofcu. Najlepsza opcja na zbiór to pojedyncze bursztynowe trichomy, najlepiej w pierwszej fazie niecałkiem zabarwione. Wg mnie to optimum jakości i mocy. 1
Łowca Kurdli Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Zasiadam i podglądam to będzie dobra ściągawka dla moich automacików... Z fartem Ł
Toksyna Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Judaista jakich nawozów używałes? Dzięki wszystkim za dobre słowo. Bless. Panie ładnie rosną niedługo UP.
SmakMaroca999 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Pieknie nie zwalniasz tepa.Z fartem!
Scooby-Doo Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 I to się chwali Brawo Toksyna - opitalania ni ma Powodzonka
Recommended Posts