zasobnik Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 a co myślisz z tym przełączeniem światła? Ile automat może stracić przy 12/12. Biorę pod uwagę że i tak szału nie będzie
Miś Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Nie mam pojęcia, ale ten sezon jeszcze nie za duży, także jeszcze bym się wstrzymał, aż trochę bardziej się rozrośnie.
zasobnik Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Ok to nie motam im jescze... Chociaż nie wiem czemu sezon wygląda jak by puszczał włosy! Możliwe to jest przy oświetleniu 18/6 ??
zasobnik Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 czy mogę zostawić 18/6 skoro sama włochy puszcza bez przestawiania jej godzin światła
PanikaGoryla Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 czy mogę zostawić 18/6 skoro sama włochy puszcza bez przestawiania jej godzin światła nope puszcz bo puszca ile jest tych wloskow ze 3 na roslinie? onia nie kwitnie poprostu czasem tak jest ze na wegu jakis klaczek sie pojawi
zasobnik Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 parę fotek w lepszej jakości... niby macro. Pfffff Sezonówka Blue Cheese Auto Big Devil Obie razem Zdjęcie robione 5 minut przed zakończeniem ich dnia. Mam nadzieję że znowu zwinęły się w dól z tego powodu. Najgorszym jest fakt że temperatura w dolnej szafce gdzie stoi nawilżacz to 12-15 stopni. A doniczka sezona, jak by nie patrzeć jest w tej dolnej części... Przez chwilę pomyślałem że może od tego to zawijanie, ale automat stoi centralnie w górnej i nie wychodzi na dół... Dziwna sprawa jak dla mnie Pozdro i dzięki wam za zainteresowanie
Drugi Plan Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Jaką tam masz temperature? Nie jest za wysoka czasem przy szczytach?
Recommended Posts