SmakMaroca999 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzień64, Wega20, Indukcja3, Flo41 Siemanko W ogrodzie zaczoł się etap w którym rośliny zaczynaja nabierać masy.Bosty uruchomione w 100% reszta nawozow w około 70% lepiej jak sa troche głodne niż im przedobrzyć.Zapach już jest tak intensywny że zaczyna lekko czuć i przez filtr więc następna uprawa będzie założony nowy.Co tu pisać czas na zdięcia. Special Queen#1 Special Kush Sweaty Betty x Critical+ Bombardier Kush Razem bez lampy I ze słońcem To by było na tyle Do następnego upa. Pa! 3
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robi się grubo Tak @Misiu teraz mój ulubiony okres w uprawie canabis
UndeRtakeR Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pozazdrościć tylko takich plantów. Smaku a te Sweaty Bety to Twój kros czy kupne bo tak mnie się spodobało,że też bym zakupił kilka nasion na następny grow.
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pozazdrościć tylko takich plantów. Smaku a te Sweaty Bety to Twój kros czy kupne bo tak mnie się spodobało,że też bym zakupił kilka nasion na następny grow. Nie Sweaty Betty jest od Grzech Grow Seeds a moja to kros Grzeskowej z Critical+
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dziękówa za dobre słowo panowie! Z tego co obserwuje to Królowa z Royala skończy szybko juz z dnia na dzien sporo wlochów staje sie miedzianych i trichomy powoli mleczne się robią wiec stawiam że ona wyleci pierwsza i tu producent chyba się nie mylił nadchodzi 7 tydzień flo a Producent podaje 7-8 tydzień osobiście będę czekał do pierwszych bursztynow,powiem jeszcze że przpieczony wcześniej główny będzie raczej pózniej gotowy niż boczne bo dosyć długo się zbierał do zdrowia i teraz jest biały a reszta już sporo miedzianych włochów.Pozdrawiam! 1
kroljulian1920 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Smaku pieknie sie prezentuja, widac ze reka stworzona do hodowli rzezuchy:) Pozdrowki!
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki pany jak na dzień dzisiejszy relka dobiegła końca i na razie nie mam jak wrzucić zdięć bo jestem za granicami.Proszę moderację o to by nie kasowała tematu jak będę w domu to wszystko uzupełnienie i dodam jakieś bonusy heh.Pozdrawiam 1
Recommended Posts