Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Liroy-Marzec: Ustawa o medycznej marihuanie na pewno przejdzie. Przekonałem prawie wszystkich

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Że się wtrącę bezceremonialnie,  robotę się nie weźmie, bo wystarczą właśnie owe frazesy, trochę mnie śmieszy samo liczenie na to, że coś się zmieni, ale ok, w coś trzeba wierzyć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy chce działać w słusznej sprawie, ale jedno trzeba wiedzieć na pewno, osoby które kiedyś głośno prowadziły swoje życie krzycząc "je**ć mi się chce" itp nie są odbierane poważnie.

A za to osoby które wyglądają zdrowo, korzystają z dóbr marihuany nie tylko w celu odurzenia nie ujawnia się bo syf prawa polskiego doprowadzić do represji każdej osoby dobrze wpływającej na ogólny wygląd marihuany jako zioło-lek. 

Przykre jest to że na tym cierpią osoby najmniej poruszane czyli chore - one są ofiarami tego syfiastego prawa.

Opublikowano

@Amba - w PL to jest norma. Socjal nie istnieje , ludzie chorzy są pozostawiani sami sobie.....Nie dość , że to się nie zmienia od lat to jeszcze powoli zamyka się inne drzwi , które są szeroko otwierane w innych - bardziej cywilizowanych krajach w których zwykły szary obywatel coś znaczy.

Opublikowano

Na razie straszne zamieszanie w sejmie. Pracują po nocach produkując na ilość ustawy i buble prawne. Do tego afera Bolka i Lolka. Nie ma co wychodzić z taką inicjatywą.

Opublikowano

To czyste odwracanie uwagi od problemów którymi rządzący mieli się - według obietnic wyborczych zająć po wygranych wyborach. A teraz sami tworzą tematy zastępcze , wynosząc na piedestał sprawy które są dla normalnych ludzi 2-go albo nawet 3-cio rzędne. A ludzi mają w dupie...

Opublikowano

Scooby trafna analiza i dodam że nie żal mi ludzi zaskoczonych,oszukanych przez pis. Ktoś kto się

interesuje Polską na poziomie elementarnym(niemówie tu tylko o polityce) to wie co oni mówili przed

wyborami i co z tego może być zrealizowane a co jest tylko dla elektoratu pis po to żeby ludzie

naprzykład z PGR-u a później wioski w której mieszkałem mogli dać im zwycięstwo choć się

niezpodziewali że będzie to absolutne zwycięstwo. A teraz elektorat pisu może pójść do Prezio i

usłyszeć jak wcześniej jeden wyborca od Lech ,,spieprzaj dziadu,,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ostatnio przeczytalem to ta ustawa ma drugie dno ma zostac zalegalizowana dla malej grupy chorych pod scisla kontrola rzadu wiec zwykli uzytkownicy rekraacyjni i z chorobami niekwalikujacymi sie do leczenia musza uwazac bo pan Ziobro chce podwyzszenia wyroku za uzywanie rekraacyjne narkotykow w tym konopi do 25 lat! Tak ze nadal bedziemy ciemnogrodem i beda lamane w najlepsze prawa czlowieka do godnego zycia i napychanie wiezien za male uprawy nawet jednego krzaka.Czytalem ze leczone osoby maja byc w pierwszej fazie poddane badaniom instytutow powolanych przez rzad ze zwykly lekarz wam recepty nie wystawi.Wiec szykuje mi sie dluzszy pobyt za granicami tego kraju wielka szkoda.

Opublikowano

Tutaj chodzi o to by jak najwięcej osób pozostało w ciemnogrodzie.

Nie ma sensu walka z takim systemem, teraz to kwestia kilkunastu lat zanim USA stanie sie potęga konopna na całym świecie, i będzie chciało tak poszerzyć swój rynek, wtedy wejdą wielkie łapówki dla władzy (większe niż obecnie z przemysłu farmaceutycznego) i będą przymuszeni zmienić. Ale wątpię by nastąpiło to szybko, Polska ma być drugimi chinami tylko ze europy - i to już im wyszło. 

Jak ja to mówię, nie potrafisz zmienić prawa w kraju zmień kraj.

Polska jest już krajem niewolniczym, nie masz tam ani praw do wolności ani praw do zdrowego życia jak i własnej opinii.

Współczuję tylko tym którzy potrzebują pomocy z strony medycznej, bo oni cierpią na tym najbardziej.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+