Plantator Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Masakrycznie ta Amnesia wygląda critical wyraźnie z tyłu ale pokaże pewnie później ?. 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 @Plantator - masakrycznie tzn. mam nadzieje , że całkiem nieźle Jak pisałem wcześniej Amnesie planuje - jak wszystko pójdzie dobrze- ciachnąć na Święta . A Critical to w sumie dobrze , że się ws3muje z flo bo nie miałbym kompletnie mjejsca na dwie rozszalałe kobitki tym bardziej , że chyba jeszcze troche rośnie
Plantator Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie całkiem nieźle a maskrycznie znaczy gruby wypas ✋ziom ?. 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Hehehe no i z takim słowem od Planta od razu się micha jarzy
Scooby-Doo Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Niedzielny up Szkoda trochę Criticala + bo Amnesia zabiera sporo miejsca i światła które przydało by się Critical' owi do większego poochnięcia. Ale już za parę tygodni Amnesia pójdzie po nóż i wtedy mam nadzieje , że Critical nadrobi.....i już nigdy więcej nie wpakuje więcej niż jednej rośliny do boxa. Dzień 41 2
Miś Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Oj tam, oj tam. Jak się to mówi, od przybytku głowa nie boli 2
genesis19 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Muszę o takich donicach pomyśleć Jest na razie oby do końca przytyła ładnie 1
PanFarmer Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ładne sa rosną prawidłowo hehe oby do końca tak ) 1
bart85 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Obie robią na mnie mega wrażenie Mam nadzieję, że ten panel u mnie zrobi to samo z rosjankami 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 @Miś - hehe masz rację tyle , że cały czas myślałem , że to będą karły @genesis19 - donice napewno są ciekawe. No Amnesia poochnie na potęgę czas na Critical' a @PanFarmer - Dzięki @bart85 - cieszy mnie to panel jest bardzo dobry jak na tą powierzchnie. Ale panel to nie wszystko dawaj porządne nawozy i ziemię. A będzie dobrze. Z tego co pamiętam WR lubią żarło Ja już myślę nad nastepnym grow i napewno wrócę do WR'ki bo to jedna z moich ulubionych odmian - robi totalną miazgę- a ja to lubię Nie wiem jeszcze tylko czy ona będzie następna czy coś innego , bo napewno zamoowię kilka odmian Dzięki za miłe słowo Pany
Recommended Posts