Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Siatka zamontowana, minie pewnie kilka dni zanim się planty ogarną, i te niższe pędy wyjdą z pod siatki. Jeden się złamał, jest na 2 focie zaznaczony na czerwono.przed nagięciem nie ścisnąłem i strzelił, ale nie wadzi, energia pójdzie w inne pędy :)

Filtr zajmuje z kołnierzem prawie całą szerokość boxa, ale się mieści, jak sklece coś, żeby go wmontować, to wrzucę foty.

DSCN6629

DSCN6630

DSCN6631

• Upvote 2
Opublikowano

Pluszaku chcesz go zamontować kołnierzem do wyciągającego? Jak mniemam to ten pokazany na zdjęciu? Według mnie lepiej by było gdybyś go zamontował dokładnie przy wiatraku, kawałek tylko kołnierza i taśma izolacyjna i po problemie, ja tak montowałem i wszystko działa i jakoś wygląda:

gallery_42973_1294_3822.jpg

sorry za użycie Twojego zdjęcia i ręki ;p

• Upvote 1
Opublikowano

ale rewolucje,

a ja jak zwykle z wątpliwościami:

czy wentylatorek uciągnie opór dawany przez filtr i zawijasy rur?

czy rośliny nie są za stare na na takie wariacje, bo wydaje mi się że tak...

czas pokaże, fajnie kombinujesz :-)

Opublikowano

Zawijasów rur nie będzie, bo będzie podłączony praktycznie bezpośrednio do wentyla przez kołnierz, który sam zrobiłem z kartonu , a czy uciągnie filtr też jestem ciekawy, także nie tylko ty masz wątpliwości  :laugh:

Trochę późno na siatę, ale i tak musiałem giąć, ale mogłem pomyśleć i zrobić to 2 tyg temu, chociaż myślałem, że się zmieszczą :)

Na razie to wygląda średnio, ale jak większe pędy się ułożą, a dolne wyjdą z pod siatki, to powinno wyglądać lepiej :)

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+