To akurat wiem bo od dwóch lat siedzę w książkach i necie na tematy konopne a i tak wychodzi co chwila coś nowego i to jest zajebiste bo się nie nudzić💪👍 A do tego jeszcze dużo technik uprawy przede mną i już nie mówię o Hydro ale to wszystko w swoim czasie.
I za to kocham uprawy
Ale fajnie że ktoś w końcu się znalazł z prawdopodobnie większą wiedzą dlatego w razie czego na pewno skorzystam z propozycji😉 i jak chcesz to zobacz moją ostatnią uprawę fotopedri od THC-THC. Z nie dostałem wyróżnienie od GrowWeedEasy tyle że musiałem je ściąć trochę za szybko😉 ale wyszły pięknie 👍 ale i tak relacja z siatką scrog też petarda💪 musisz sobie poszukać. Ale fakt ja mam niecałe dwa lata doświadczenia a te ostatnie błędy z automatami to przez święta i sylwestra bo faza nie schodziła 😉😅🤣 i tam się związało parę czynników na tą porażkę. A mówiąc szczerze to po pierwsze przelanie i po drugie za niska temperatura i za mocne światło 😅 kurwa czyli wszystko zjebałem ale mam tego świadomość. A nic sylwestrowa tylko je dobiła bo zafundowałem im do tego wszystkiego brak tlenu. Ale mam świadomość gdzie dostały. A tamta stuka z eksperymenty już powinna być ścięta i muszę ją zaraz wygonić z namiotu i już mam inną sztukę na te miejsce.
Recommended Posts