-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez James007 · Opublikowano
To jak najlepiej kiełkować nasiona? -
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Musisz to rozumieć dosłownie jak pisze „żeby nie moczyć nasion w szklenice z wodą”. Thc-thc sprzedaje świeże nasiona i jak je wrzucisz do szklanki z wodą to mogą zgnić. Metoda z moczeniem nasion w szklance z wodą jest przeznaczona dla starych nasion a nie dla świeżych. Ogólnie nasiona żeby wykiełkować potrzebują wilgoci i tlenu. Jak wrzucisz świeże nasiona do wody to szybko nabiorą za dużo wody, utoną i zostanie dla nich odcięty tlen co spowoduje że nie wykiełkują a po prostu zgniją. Ta kartka w paczkach od thc-thc.com pokazuje że wysyłają świeże pełnowartościowe nasiona bo jak by wysyłali stare nasiona to by nie dawali do paczek takiej kartki z informacją żeby nasion nie moczyć w wodzie. -
Przez James007 · Opublikowano
Zakupiłem sobie nasionka w sklepie thc-thc.pl, wszystko jest jak najbardziej bez zastrzeżeń. Paczka elegancko spakowana, jak widać na zdjęciach. Zamawiałem do Niemiec przyszło bardzo szybko kurierem DHL, jestem zadowolony, widać że pełna profeska. Ale mam jedno pytanie, w paczce poza nasionami i gratisami była jeszcze kartka z napisem: " UWAGA: NIE MOCZ NASION W WODZIE " Co mam przez to rozumieć? -
Przez Holenderski Skun · Opublikowano
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony genetyką od thc-thc. Dlatego wystawię tutaj swoją recenzję. Ogólnie miałem kilka odmian od nich słynne już chyba Gelato lsd, rudealisa skunka też bardzo popularnego oraz fast haze i White Freeze. Moje doświadczenia są takie że te odmiany są bardzo stabilne, ktoś włożył dużo pracy w te krzyżówki i w stabilizacje to widać. Druga sprawa niesamowity wigor wzrostu, jak dla mnie to piorun wśród szybkości rozwoju tych odmian, po prostu eksplodują życiem. Tak że polecam za całokształt dobrych odmian, tak trzymać ekipo. PS. Widzę że w fotorelacja odmian z tego sklepu użytkownicy też mają podobne odczucia do moich. Tak się dzieje kiedy wkłada się tyle serca w konopie.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts