Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich...

Daje coś nowego jak obiecałem...

Szybkie info:

Temperatura - ogarnięta, bez zmian (20/26 noc/, 28/30 dzien)

Wilgotność - 30-40%

Odrostów w ch**, chyba idzie dobrze :D

W ostatnim tygodniu ( od soboty do dziś podlana samą wodą z dodatkiem octu. PH non stop w granicy 6-6,5. Jutro planuje podlać, 1 litr + zestaw Bio-Grow, Bloom, Top-Max z lekko podwyższoną dawką.

Dzień - 45/ 9 Flo

DSCN3249

DSCN3248

DSCN3247

DSCN3246

DSCN3245

DSCN3244

DSCN3243

DSCN3242

DSCN3241

• Upvote 2
Opublikowano

No widać , że FIM + HPS robią dobrą robotą   :)
:malina:

Tak na marginesie....to nie wiem czym to jest spowodowane , ale Twoja AKaczka kompletnie różni sie od mojej. Widać to po strukturze i kształcie liści.....ciekawe nie ? Tak różne feno ? 

• Upvote 1
Opublikowano

No widać , że FIM i HPS robią dobra robotą  :)

:malina:

Tak na marginesie....to nie wiem czym to jest spowodowane , ale Twoja AKaczka kompletnie różni sie od mojej. Widać to po strukturze i kształcie liści.....ciekawe nie ? Tak różne feno ? 

Zauważyłem że liście wyglądają całkiem inaczej, ale dopóki idzie bez kłopotów nie martwi mnie to :)

Kolego nie powinny w tym stadium zolknac liscie pod samym szczytem glownym wiec dzieje sie z nia zle ph do sprawdzenia jesli jest O.K to ma ostre niedobory.Mialo byc lepiej a jest jak zawsze heheh. :peace:

Kolego, widzę że bardzo chciałbyś żeby nic mi nie wyszło. Muszę Cię zmartwić. Żółty odcień to tylko chu***a jakość zdjęcia. Roślina jest zieloniutka i niczego jej nie brakuje. Kwitnie elegancko tak więc daruj sobie swoje denne komentarze.

Pozdro

Opublikowano

nic ztych rzeczy niech urosnie Tobie plant gigant bys mial palenia tyle bys mogl sie w nim kapac ale twoja duma zaslepia rob tak dalej rzeczywiscie ostro zmienia swiatlo kolor lisci najbardziej to widac na ostatniej focie i ostatnio tez stawales murem i wyszlo jak wyszlo bede sledzil a ja tu widze zlego poczatki. :peace:

• Upvote 1
Opublikowano

:mur:

Dobra. I tego się trzymaj...

Obserwuj ale nie komentuj już ok?

Pozdro

To po ch*j za przeproszeniem zakładasz GrowLoga? Ludzie chcą Ci pomóc a ty olewasz pomoc i zakazujesz komentowania... 

Wiesz po co są komentarze (nie wiem czy zauważyłeś, ale już sama nazwa o tym mówi) służą do K O M E N T O W A N I A.

Widać że ma żółte liście jak cholera, zrób coś z tym póki możesz bo będzie za późno. Obudzisz się pod koniec flo z pretensjami że nikt ci nie chciał pomóc i ściągnąłeś 5g z krzaka..

Słuchaj doświadczonych.. Jaki smaku miałby interes w tym jakby tobie nic nie wyszło?

Głupoty takie czasami piszecie że aż nie wiem co powiedzieć czy zjebać czy śmiać się z tego..

Opublikowano

ku**a mac! Jedyne żółte liscie to te najstarsze które są takie od przesadzenia. Cała reszta jest zielona i sie ku**a przyglądałem 15 minut. A "smaku" to ma jakis problem dlatego nie potrzebne mi jego i tylko jego komentarze.

a o growloga nie prosiłem. Czytaj całość.

pozdro

Opublikowano

Ale o GrowLoga nie trzeba się prosić.

Założyłeś go z własnej woli więc nie rozumiem twojej spiny..

Smaku napisał wyraźnie, że NA TY ETAPIE NIE POWINNY ŻÓŁKNĄĆ LIŚCIE i moim zdaniem ma racje.

Twoja roślina nie ma jeszcze tak wielkich kwiatostanów, że musiała by ciągnąć zapasowy towar z liści..

Wychodzi na to, że jedyną osobą, która ma jakiś problem jesteś ty..

Wycziluj trochę i posłuchaj rad a nie się dupą odwracasz do świata..

Rady bardziej doświadczonych ludzi są cenne i czasem warto ich posłuchać.

Dzięki GrowLogowi uratowałem swoją pierwszą uprawę i zgadnij kto mi w tym pomógł. 

Oczywiście Smaku, za co serdecznie dziękuję.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+