Rolnik Yoda Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Dzisiaj wieczorem Up Panowie, sorki że tak się opierdzielałem ale zbyt dużo pracy miałem. Zdradzę tylko że dostały boom boom spray i poszły ładnie:) do wieczorka
Rolnik Yoda Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Przepraszam wszystkich ale brak czasu aby zrobić up i do tego zgubiłem kabel do tel. Moje Panienki wyglądają spoko choć pewnie w lepszych rękach wyglądały by lepiej. Coś nie którym dolega i bardziej doświadczeni może coś mi podpowiedzą, powiem tylko, że jadę na biotabsach i leje orgatrexem zgodnie z instrukcją. Panienki maja dzisiaj 54 dzień Flo. Mam wrażenie że przestały puchnąć jakiś czas temu szczególnie ta 1. I kolejna:) A to Kush. A tu Panny w domu. 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Co tu gadać....piękny widok I wielkie pałki
Rolnik Yoda Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 No właśnie nie takie wielkie jak się spodziewałem, może to że zaglądam codziennie mnie tak myli ale wydaję mi się że można z nich wycisnąć więcej. Zobaczymy na koniec na razie miałem 45 z jednej panny ale to był 1 raz więc oczekiwania mam większe:) 2 i 3 zdjęcie ukazuję że coś trapi 1 pannę, która staneła jakieś 2 tygodnie temu i nic się nie zmienia ale nie wiem czy za mało papu miały czy za dużo. 7 zdjęcie inna panna inne oznaki i to w tym najtrudniejsze bo każda z nich pokazuję co innego. Proszę o komentarze. Dodam, że zrobiłem małego fryzjera bo było gęsto na maksa nie wiem czy to ją tak zestresowało czy co.
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Niezłe maczugii Critical kush mój faworyt juz 2 razy z nim leciałem zawsze zaskakiwał
Plantator Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Yoda zamulił z upem☺. Pewnie sciął,spalił i zapomniał raport zrobić, a to drań?. Jak wyżej dawaj upa!!!
Recommended Posts