SmakMaroca999 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 usowaj tylko te ktore calkiem zolkna przewaznie z samych dolow.
tailor Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 Cześć! Czas na UP, a dokładniej to chcę pokazać co się dzieję z roślina, żeby otrzymać od was rade co zrobić... :/ # 63 Dzień FLO (98 dni od zasadzenia) # Od momentu co radziliście lać samą wodę tak robiłem, w środę podlałem wodą z samym top maxem od biobizza (zalecaną dawkę). Bardzo mnie martwią te liście przy topach (żółknięcie, brązowe piegi), co się dzieje? 3 łodygi, tak jak ta na 1 planie się właśnie tak powyginały, 2 podmocowałem do siatki. Czego to jest objaw i czy jakoś mam to "leczyć"? Zaczynam już rozważać, żeby zabrać się za ścinanie. Co musze najpierw zrobić? Przysuszyć? Przelać? Proszę o kolejną lekcje! Pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Te plamy to mogą być przypadnie liście jak z temperatura u ciebie? Poza tym już kończy juz swój żywot wiec flush i jak będzie miała sucho tnie.
tailor Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 Temperatura trzyma sie okolo 28/29 stopni
Gość Bio Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Lemon lubi troche niższą Ale to raczej nie od temperatury. Na jakiejj wysokości trzymasz lampe?. Dobrze sie rozrosła ta dama gratulacje!
tailor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @Bio Podniosłem wysokość lampy od topów z 30cm na 40cm. No i dzięki! Odnośnie już zbiorów, jak się za to zabrać? Najpierw największe topy ściąć, a tym pod spodem dać jeszcze kilka dni? Jestem w tym zielony więc liczę tutaj w głównej mierze na wasze instrukcje Pozdrawiam
Miś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 https://trawka.org/topic/33817-czas-zniw/ Obczaj temat
Gość Bio Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 https://trawka.org/topic/31744-harvest-koncowa-faza-scinanie-suszenie-curing/?hl=harvest
tailor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Cześć! Szybki mały UP (dzięki za pomocne linki) # 67 Dzień FLO (102 dni od zasadzenia) # Obciąłem jak najwięcej liści wiatrakowych, jak było to możliwe, żeby mniejsze (schowane) topy dostały jeszcze kopniaka świetlnego przed ścinką. Aczkolwiek zaczynam rozważać teraz nad ścięciem najwiekszych topów, a mniejsze zostawić jeszcze na kilka dni. Co o tym myślicie?:> Pozdrawiam
Recommended Posts