-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
23 dzień od Flipa. I tu link do filmu z ostatniej trzeciej defoljacji 😉💪 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 42.. Dżungla rośnie coraz bardziej.. Niestety doszło do awarii i jak zobaczycie na ostatnim zdjęciu, nie wiem czy jedna się podniesie.. Jeden z wiatraków się wyłączył i drugi pchał cały czas parę z nawilżacza prosto w tę roślinę.. 🙆 masakra jakaś.. trzymam za nią kciuki.. Poza tym na tych dwóch cały czas zmiany na listkach pomimo dawania calmagu i bio heaven.. Reszta roślin idzie naprawdę fajnie , coraz więcej preflowerów i już fajne robią się kwiatostany.. Będzie ich wszystkich bardzo dużo z tego co widzę.. Dzisiaj oprócz tych dwóch słabszych ze zmianami oraz dwóch co miały o tydzień później start, dostały po 550 ml wody z dodatkiem calmagu i bio heaven.. Przy okazji podniosłem trochę pokrywę i dołożyłem kolejne dwie żarówki.. Czyli teraz lecimy na 18 z 26.. Bardzo mało piją bo podlewam raz w tygodniu.. niby duże donice (18L) ale jak sprawdzam to gleba non stop wilgotna więc wolę dać mniej niż przelać.. Ogólnie jak na ten moment jestem zadowolony.. zastanawiam się ile jeszcze mogą się wyciągnąć ale zapas miejsca jest 🙂 No dobrze do następnego podlewania, powinny być już lepiej widoczne kwiatostany 😉 -
Elo👊 uważaj żeby teraz ich nie przelać bo jak je doginasz to powodujesz chwilowy stres i wtedy rośliny pobierają mniej wody. A gdy woda stoi to wiadomo spowoduje podduszeniu korzeni i finalnie mamy tak zwany efekt przelania. Dlatego ja wolę podlewać dzień przed treningami LST lub na następny dzień ale mniejszą ilością wody 😉💪 pozdro -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo 29 dzień podlane 1 l wody seaweed 5ml/1l fulvic 2ml/1l poprawiony trening od teraz już rosną w górę wedle siebie nie naginam nic -
Elo👊 Udało mi się zmobilizować i wytrymować (Blue Cookies) a defacto Rude Bud Xtreme i wyszło z niej nie całe 130g. Myślałem że będzie trochę więcej ale jednak te początkowe problemy wpłynęły na jakość topów bo jest średnia i mimo tego że wyglądają całkiem spoko to są dość miękkie ale jeszcze zobaczymy co przyniesie kuracja słojikowa 😉 A lowres#3xxl jeszcze wisi i może dzisiaj go obronie to podam EGR w następnym poście 😉 jednak 10h w pracy robi robotę 😉💪
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts