Plantator Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Łakomczuch wymięka jak się patrzy na nią na żywca ,co? lepiej dociągnąć do końca.☺ Sodny dzień nadchodzi.?
Toksyna Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Dziku piękne topiszcze aż slinka cieknie. Jak tam moc White Doga? Smacznego życzę.
Dzik Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 White Dog jest jedną z lepszych odmian. Czasem przy paleniu po ściągnięciu sporej chmury albo kilku, jest tak że momentalnie zlewają poty :-) Przy paleniu mojej pierwszej WD tak było. Przy paleniu tego klona także był ten efekt. Działanie pozytywne. Dobre samopoczucie i nastrój. Przyjemnie się wykonuje różne czynności. Dużo pomysłów etc. Na ciało działa również. Relaksuje i daje pluszowe uczucie ale nie przybija i można robić wszystko. Mam kolejne klony więc przygoda na tym się nie kończy :-) 1
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzik jutro wysylam Tobie nowe kule nowych moich odmian i krosow bedziesz zachwycony hehe
Dzik Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Durban Poison x Killing Fields 8 gram suchego topa kolejne 4g jeszcze dojrzewa na krzaku, zaraz zrobię test smaku na spanko :-) Pierwsza roślinka -miniatura i jestem zadowolony :-]
Plantator Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ten WD wygląda trochę jak orange ale buta napewno ma na maxa.? Ale durban poison x killing fields wygląda sympatycznie z tymi odcieniami , jak się człowiek nagląda takich topów to musi coś spalić. I ja idę właśnie potraktować ogniem silver haze?. Smacznego życzę Dziku. Pozdro?
Recommended Posts