Soulfood Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie może macie jakieś pomysły dotyczące projektu. Myśle nad skasowaniem jednego najgorszego planta, wyjęciem odbłyśnika z ct i zrobienie werticala. A wymyśliłem to mniej więcej tak: Są szanse na to żeby to się opłaciło? Mam 0.64m2 powierzchni, 1.60 wysokości. I teraz 250 W hps wydaje mi się że nie robi do końca swojej roboty tym bardziej że nie mam żadnych skrzydeł do niego, planty delikatnie wyciągnięte, ale już wiem że nie uda mi się ich tam zmieścić tak żeby i na dole było dobrze .... co myślicie ?
Dzik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 myślałem o tym samym ale mam za małego boxa, a za duży filter, wentylato i rtuba można by siatkę na te 3 ściany rozciągnąć i ją gęsto topami poprzeplatać
Macky Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wokoło lampy musiała by być siatka aby rośliny się nie oparzyły.
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 u dolu wentylator mieszajacy i po bokach ekrany z siatki i wyciagajacy na max tez mysle nad verticalem.Powodzenia!
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajnie rosnie byle tak dalej a beda syte zniwa hehe!
Recommended Posts