bart85 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Nastepny raz w jakis light mix zainwestuj, a nie ziemię do wszystkiego i nie mieszaj jej z niczym. Jeszcze cos z tego zbierzesz
Ambasadorka Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 A wiesz jak wyglądają rośliny które już kończą swój żywot? Właśnie tak, nie rozumiem waszej paniki.
greenmouse Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Light mix i bio tabsy na następny grow już dawno kupione i czekają. Amba- trichomy są zupełnie przezroczyste, z danych producenta wynika, że minimum 2,5 tyg powinny jeszcze żyć a marnieją w oczach.
bart85 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Tnij za tydzien co bedzie to bedzie, a przynajmniej sie nie zmarnuja i bedziesz mial co poskręcac Takie moje zdanie
Sasquatch Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Ja bym się nie przejmował i potrzymał jeszcze trochę. U mnie też liście żółkną a topy dalej puchną i wypuszczają nowe pistle. Mój RoadRunner został ogołocony wczoraj prawie ze wszystkich wiatraków bo były żółte i usychały na krzaczku, a z dnia na dzień widać poprawę. Gdzieniegdzie pokaże się jakiś bursztyn a reszta mleczne i pare przezroczystych też się znajdzie. Zapomniałem wspomnieć, że też lecę na dupnej ziemi i też używałem BioBizz'a i też miałem zablokowany azot Potrzymaj jeszcze trochę i leć na samej wodzie a zobaczysz, że będzie dobrze. Piona 1
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Na samej wodzie potrzymaj kto tobie poradzil zeby zblokowana rosline podlac jeszcze potasem?Ja bym jechal na samej wodzie jak zaczelo je blokowac az byla by poprawa nawozy w ziemi plus nawoz lany wzoslo ec i to spowodowalo blokade poboru pierwiastkow.
Macky Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 jak wyżej, sama woda do końca i będzie co palić
Recommended Posts