Mr.Szatan Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 spinam ryja że będzie za ostro następną jaką dam to 50% dawki producenta, kolejna 75% i dopiero 100% ;P aa no i gdzies tam przeczytalem, że chlopaki tak polecali
bart85 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ja lalem biobizza jak producent przykazal i nic zlego sie nie dzialo. Teraz na nowych pannach w piatym dniu zycia zapodalem pelna dawke bio grow czyli 2ml na litr wody przy ziemi light mix i wszystko idzie spoko Tak czy siak kazdy robi jak uwaza wiec powodzenia zycze
Mr.Szatan Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Wzajemnie - rozważe to przy następnym nawożeniu
Mr.Szatan Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Dzień 31/8FLO Pierwszy tydzień flo i UP lewa strona środkowy rząd trzeba było juz chować pod siatkę jak się dotknie liścia paluchy walą cytryną/limonką a moja mloda mowi ze agrestem xD także O! Peace!
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 zobaczymy jak tobie pojdzie zasiadam widzialem nie jeden projekt z siatka bedzie milo porownac
Plantator Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Siemanko, Potrzyj ĺodyge a zobacYs co to zapach . Ładny ogródek i zdrowy. Pozdro i z fartem do mety.
Scooby-Doo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 @Plantator - potrzyj łodygę ...sorry za off
KreatywnyKolega Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 wyglądają imponująco , gratulacje
Mr.Szatan Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 UP! Dzien34/flo11 Podlałem 0.75 dawki wskazanej przez producenta - nastepne podlania beda juz według wskazań porducenta Troszkę się rozrastamy kilka szczytów trzeba już było przekładać pod siateczkę/ przywiązać. Szatańsko się niecerpliwię gdyż nie widzę żadnych cech które mogłyby ujawnić płeć ;/ no ale jak mawiają bardziej doświadczeni czasam trwa to i 2 tygodnie także dalej czekam cierpliwie Jeszcze z tydzień i będę się zabierał za robienie czystki poniżej siatki PEACE!
Recommended Posts