Mr.Szatan Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Opublikowano 5 Marca 2015 Pomogłem temu jednemu heheh aż wstyd przyznać ;p
Mr.Szatan Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 UP! dzisiaj podlane 0.25 dawki producenta Grow Bloom i Top-max. Z innej beczki - na etapie ciemni mieszający on czy off? i dlaczego
mrtomasz Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Jesli rosliny wyszly Ci poza siatke to wrzucaj na flo, bo podrosna jeszcze.. U mnie czekalem z flo, a teraz liscie i topy prawie przy samej lampie.. W czasie weg'a podlewaj tylko BioBizz - Grow, TopMax i Bloom zostaw na kwitnienie..
Mr.Szatan Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Jesli rosliny wyszly Ci poza siatke to wrzucaj na flo, bo podrosna jeszcze.. U mnie czekalem z flo, a teraz liscie i topy prawie przy samej lampie.. W czasie weg'a podlewaj tylko BioBizz - Grow, TopMax i Bloom zostaw na kwitnienie.. heh widze kolego ze nie do końca uważnie śledzisz loga jesteśmy na flo od 28 lutego
Gość Bio Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Z innej beczki - na etapie ciemni mieszający on czy off? i dlaczego Właczony na małych obrotach Dlaczego? Sprawdzone przez doswiadczonych growerow. Zaobserwowali ze duze wentylatory mieszajace podczas nocy gdy temperatura spada do 18 stopni zle wplywaja na rosliny, gdy zastosowali małe clip fany plon sie poprawił
Mr.Szatan Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 No u mnie mieszający jest wlasnie na klipsie 15cm średnicy. 2 prędkości przy czym obie takie same xD. Mi w nocy nie spada do 18
bart85 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Czemu nie dajesz pelnych dawek nawozu tak jak podaje producent?
Recommended Posts