Gość Bio Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Głupcze nie myśl tyle tylko czytaj ze zrozumieniem Siatka zastepuje LST (dzieki niej wykorzystujesz 100% powierzchni boksa) Rośliny przełączone na kwitnienie zaczynaja bardzo szybko rosnac wiec za pare dni juz bedziesz miał busz. Nie kombinuj bo zepsujesz ps: Teraz skup sie na tym żeby dobrze prowadzic topy po siatcke! Nie jest to proste trzeba troche pomyslec i zrobic to z głową Mi za pierwszym razem słabo poszlo ale miałem ta kupnna elastyczna siatke z growshopu 120x240 Straszna tragedia nie polecam. Pozatym mialem dojscie do roslin tylko z jednej strony to tez utrudnilo w znaczacy sposob nie mowiac juz o recznym podlewaniu
Mr.Szatan Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 ale wtedy będe miał jeden stożek wzrostu w każdej roślinie a co za tym idzie jeden top główny i reszta mniejszych tak? hrhr "głupcze" dawno tego nie slyszalem xD ps: Teraz skup sie na tym żeby dobrze prowadzic topy po siatcke! Nie jest to proste trzeba troche pomyslec i zrobic to z głową Mi za pierwszym razem słabo poszlo ale miałem ta kupnna elastyczna siatke z growshopu 120x240 Straszna tragedia nie polecam. Pozatym mialem dojscie do roslin tylko z jednej strony to tez utrudnilo w znaczacy sposob nie mowiac juz o recznym podlewaniu wiesz w czym jest problem?;p wydaje mi się że ja nie do końca wiem co to jest ten TOP ;p bo ja tu tylko widze ten stożek główny i liście hehe
Gość Bio Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Tutaj masz fajnie pokazane Tylko gościu tutaj robi topping ( wsumie tez dobra opcja pojdzie w boki bedziesz mial wiecej topow) https://www.youtube.com/watch?v=Dt9XNBuiQm4
Mr.Szatan Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 ciekawa opcja muszę się zdecydować - a to jest najgorsze
Mr.Szatan Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Ok więc zdecydowałem się iść za instrukcją którą zlinkował Bio w związku z tym wykonałem topping i oto zdjęcia PO nie bede fotografował każdej - wrzucam jedną na przykład pozdro ! EDIT: co zrobić użytecznego z tym co odciąłem? będzie klepało jak zjem/spale?
Mr.Szatan Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Ciąłem odkażonym nożykiem do tapet - myślę że działa na podobnej zasadzie jak skalpel. Łamać się bałem gdyż nie jestem specjalnie delikatny 1
Gość DonOmen Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Następnym razem złam, wg mnie lepiej Mis ma racje! jest o wiele latwiej...
Mr.Szatan Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Ja jestem taki prezycyjny że boxa zlamie razem ze szczytem ;p Co zrobić z odciętym stuffem?;p Jakieś pomysły?;p
Recommended Posts