SmakMaroca999 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jesli jedziesz na samej wodzie a do scinki masz okolo 5 dni to mozesz podlac raz woda z mellasa albo miodem i pozniej 5 dni sama woda i scinka to spowoduje ze roslina dostanie cukry i dosypie jeszcze zywicy. 2
bart85 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Smaku czyli przez 5 dni przed scinka ma podlewac codziennie??
greenmouse Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Szatan, o ile dobrze kojarzę, to melasę chyba w wędkarskim można zanabyć.
Mr.Szatan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jutro nabywam mikroskop i oglądne co się dzieiej jeżeli będzie jeszcze w miare mlecznie lub szklano/mlecznie to zdecyduje się na trik z miodem/melasą
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mellase kupisz w growshopie a miod mala lyzka na 2litry. Smaku czyli przez 5 dni przed scinka ma podlewac codziennie?? nie podleje tym raz a pozniej woda co drugi dzien i starczy ja bym je nawet ze 10 dni przetrzymal i podlal mellasa albo miodem 2x a pozniej sama woda.
Mr.Szatan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzień 85/FLO 62 Chwilowo nie mam aparatu;/ Dzisiaj rzuciłem okiem przez mikroskop i ścinka będzie jednak odwlekana - generalnie 90% przezroczystych:) poza tym podniosłem lampę troszkę i widze rozwój szyszek - wypuszczaja nowe włoski ku górze. Generalnie nie wiem czy nie dałem dupska tym że dłuuuugo nie podnosiłem lampy - czy w fazie FLO również podnośi się światełko? Skracamy dzień do 9h
Gość Bio Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie podnosi sie, im wiecej swiatelka tym llepiej
Mr.Szatan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podniosłem o jakieś 2cm - widze rozwój topów - idą w górę oraz zauważyłem że na szerokość również wcześniej stały ;p więc nie wiem sam co jest 5 ;p ważne że rosną. Trichormy przezroczyste - więc czuje jeszcze tydzień/dwa może to potrwać
Recommended Posts