gfarmer Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Liście już powoli żółkną i opadają... myślę, że 2 tyg. to max ile roślinka jeszcze pożyje... No ale z drugiej strony, jedno się kończy, aby mogło się zacząć coś innego :-) Na deser makro trichomów
mariajanina80 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Grafmer, brawo!!! Po pierwsze ładne zdjęćie makro. Juz trichromy ciut mleczne, ale czas na cos NPK jakies 0-6-5. ja tam leje Ripen mimo złych opinii, ale ja nie palę, tylko waporyzator lub green dragon, to pewnie sie nie znam. Mysle , ze jakies 10 dni, ale najlepsze sa dobre lupki do trichromów.Pare lat temu kupiłem taką na jednym białym LEDzie i działa bez zmiany baterii do dziś. Nie pamietam gdzie, ale tanio i ma od 30 do 60 razy powiekszenie.Jak widzisz to wiesz kiedy ciąć.Opisy kiedy ciąć są w wielu miejscach ze zdjeciami makro. Aha, jeszcze jedno, liśćmi sie specjalnie nie martw, ze zółkną. Nie znam Herrera ,ale prawie wszystkie pod koniec tak mają. Jesli ktos wie lepiej o Herrerze , niech mnie poprawi, PLEASE. Czekam na fajny wynik i trzymam kciuki.(Tez lubię skubnąć na próbę,hehehe! oczywiscie z dołu)
gfarmer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Nie no, nie po to nie leje nawozów, aby na koniec z Ripenem szaleć Szczególnie, że mam zamiar zrobić trochę masła konopnego... Dzięki za śledzenie GL zblizamy się powoli do końca 1
Scooby-Doo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Broń Boże Ripen ! Smak się spieprzy całkowicie. Teraz już sama woda do ścinki. Pozdrawiam
greenmouse Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 No to już sobie można zacząć ostrzyć zęby
gfarmer Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Mały UP - ale bez zdjęć, bo za dużo się nie zmieniło - może wrzucę coś wieczorem. Sporo liści żółknie, główny top ma już 90% brązowych włosków, pozostałe 60%, a te z dołu nie więcej jak 20%. Czy to możliwe, że topki z tej samej rośliny dochodzą w różnym czasie? Jeśli główny top będzie już gotowy, to mogę go sciąć i pozwolić reszcze "dojść", czy zaszkodziłoby to roślince?
bart85 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 pokaż fotki, ale wydaje mi się że nadszedł jej czas... pisząc włoski masz na mysli trichomy?
gfarmer Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Włoski, to włoski ;-) (pistille) - dopiero wieczorem będę miał możliwość wrzucić zdjęcia
bart85 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 To nie patrz na wloski tylko patrz na trichomy, jak masz mleczne to mozesz ciachac chyba ze chcesz czekac do bursztynów. Wloski zbrazowieja w 100% jak juz ususzysz rosline.
Recommended Posts