Rolnik Yoda Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam. Końcowe podsumowanie: 100 dni na weg:) 65 dni flo Przypominam że przeciągałem bo startowałem z CFL 85 W a później dołożyłem 150 W HPS. Zebrałem 42g suchego z Afghana i 34 z The Doctor. Jestem bardzo zadowolony. Smak Afghana jest delikatny, intensywny zapach i ekstremalna MOC! Doctor ma mocny smak i są w nim wyczuwalny posmak jak by owoców ale nie jestem pewny jak to sprecyzować. Moc zaś jest mniejsza bobka fajna delikatna lekko wkręcająca. Moje trofeum:) A tu szczyt Afghana, który miał jakieś dziwne zmiany genetyczne. A na tym zdjęciu widać ten sam szczyt który miła grubą i płaską łodygę, którą przełamałem po długości do szuszenia. No i podsumowanie oraz oldschool-owa waga:) Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, porady, oraz wsparcie. Pozdrawiam i do następnego grow, który już powoli przygotowuję.
Macky Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Elegancko Pamiętaj o prawidłowym curringu, lepiej w słoiku przechowywać niż w foli.
Recommended Posts