itaka Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 z tego co widzę mogłeś nie robić im wega,KOZAK
Macky Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Wczoraj dostrzegliśmy fajne zjawisko na liściu Super Silver Haze pojawiły się pistle. Oraz zdjęcie łamania SSH (supercropping) i Jeszcze duży liść u Super Silver Haze, liście ma ogromne. z buchem 1
Dzik Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 wszystkie liście mają jakieś takie białe włoski w tym miejscu, ale tu są pistle zanosi się że SLH będzie szybszy niż SSH bo już widać ze szybciej kwitnie, i tak też wskazuje producent - SLH powinno być szybsze o kilka dni widzę że łamanie jest zdecydowane, ja też zrobiłem, po kilku dniach znów sią proste, a po "łamaniu" jedyny ślad to tyko kolanko
Gość hi2per Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 pięknie to wygląda. teraz niech zaczną puchnąć na przyszłość siateczka Panie
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 U mnie w poprzednim GL tez mialem podobna mutacje na Sweaty Betty 1
Gość joker Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Fajnie lecicie do przodu i na propsie Ale mam prosbe zrobcie fote calosci bez bialego tla chce zobaczyc bardziej realistyczniej rosliny Dzieki Pozdro
Macky Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Ale mam prosbe zrobcie fote calosci bez bialego tla chce zobaczyc bardziej realistyczniej rosliny 1 post na tej stronie growloga (post numer 81)
Macky Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Wczoraj zrobiony został kolejny oprysk z Boom Boom. Jedna z SSH poparzyła się o spreader, wczoraj zrobiony został oprysk i rozłożony wing, przez 24h urosła o około 5/10cm, więc dziś natychmiastowe łamanie. Rosną jak szalone
Toksyna Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wrzuc jakieś foty jak ta twoja dżungla wygląda. pozdro
Recommended Posts