przezorny Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam, myślę że ostatni up z naszego lecniczego ogródka Dzień 65 czyli 9 tydzień, producent napisał o harvescie na 7-8 także nie wiem czego się trzymać? Proszę o podpowiedź, czy powinienem przed ścięciem ją przepłukać wodą nad zlewem aby wypłukać nawozy czy w przypadku nawozów organicznych nie ma takiej potrzeby ? Pod lupą ciężko mi wychwycić trichomy, chyba mam złą lupę, ale przed świętami były faktycznie bezbarwne a teraz mi się wydają mlecznę, jeżeli możecie podpowiedzieć coś będę wdzięczny ! Przyznam, że myślałem o ścince w poniedziałek rano 1
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Cze ja bym jeszcze potrzymał z 1 tydz. jak nie lwpiej ale niech sie jeszcze ktos wypowie co mysli
Scooby-Doo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Poczekaj jeszcze.Czasem nie ma co się sugerować tym co opisuje producent.Nie zawsze to się sprawdza. Poczekaj jeszcze kilka dni ,a jeśli w tym czasie ogarniesz jakąś lupę lub mikroskop -polecam tan z "a...drogo" (x60). Wystarczy żebyś dostrzegł trichy. 2 1
Gość bongson Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 12 zl cie będzie kosztował mikroskop ieszonowy z alegro. Poczekaj bo stracisz dwa razy to jest kluczowe żeby mieć dobre palonko
StaryWyga Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zwykłą lupą bądz jak masz dobry aparat z dobrym Zooom-em to dasz rade zerknąć
przezorny Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki chłopaki, za pomoc w określeniu czasu harvestu. Przyznam szczerze, że wczoraj wieczorem się przyjżałem bliżej przez lupkę, którą posiadam że ewidentnie widać mleczne trichomy. Dla potwierdzenia może dziś aparacikiem cyfrowym postaram się zrobić - jak będzie czas jak nie to tylko z lupy przekaże jakieś zdjęcie. A czy stosować wypłukiwanie ziemie 2 dni przed ścięciem? Oraz czy są jakieś czynności, które możecie polecić przd ścinką. Dobrze by było czegoś mi nie zepsuć
Macky Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przy nawozach BioTabs żadnego flusha nie robisz. Poczytaj o harveście, trimowaniu i curringu. Ścinasz z samego rana, tuż przed włączeniem lampy. Jeżeli ma mleczne ja bym ścinał
przezorny Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przy nawozach BioTabs żadnego flusha nie robisz. Poczytaj o harveście, trimowaniu i curringu. Ścinasz z samego rana, tuż przed włączeniem lampy. Jeżeli ma mleczne ja bym ścinał ok zastosuje się do wskazówek, aczkolwiek pozwolę sobie o wizualny wgląd w trichomy i diagnoze, za ile orientacyjnie ścinka ?
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 obserwuj trichomy przez lupe im wiecej bursztynow to lepiej mozesz ciac jak sa w 100% mleczne ale bursztyn lepiej klepie.Na moje to jeszcze troche masa bialych wlochow.
itaka Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 ja bym potrzymał do 75 dnia i wtedy zobaczył ja wyglądają
Recommended Posts