Gość DonOmen Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 zycze Tobie zeby szkatulka zawsze byla pelna,
frycekoss Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 Elo Elo a więc przyszedł czas na Dziewczyny zostały odcięte od słońca w W21/F95dniu + 3 dni siedziały w Ciemni..... i to największy szczyt a To już wszystkie po trymowaniu Ogólnie to nie sądziłem że przy trymowaniu dają taki mega mocny zapach nauczka na przyszłość aby zabezpieczyć się w pochłaniacze zapachu na Triming Teraz się suszą w temp. 20-21 wilg. ok 45-50% Vito teraz pytanie do Ciebie jak odzyskać ziemie z doniczek którą moge ponoć wykorzystać ponownie .....czy poczekać aż wysuszy sie tak że sama odejdzie od korzeni wykruszając się czy jakiś inny na to patencik jest ?? Pozdro i z buchem 3
Macky Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Gratuluję i smacznego życzę Pamiętaj że curring jest bardzo ważny, więc do słoików i wietrzenie.
frycekoss Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Dzięki Wielkie , tak tak pamiętam o curringu Bio dzięki za ulotkę pewnie jakoś na weekend będzie Ostatni Up z suszu i słoiczków Pozdro
frycekoss Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 Elo Elo a więc ostatni Up w tym Temacie a więc White Widow obdarowało mnie plonem z 4 doniczek - 327g suszu a Monster Mass o pięknym zapachu obdarowało mnie plonem z jednej doniczki - 80g co Mi daje łącznie 407 g pysznego swojego palonka Chciałbym podziękować wszystkim którzy się do tego przyczynili , pomagając mi w prowadzeniu jak że tego pięknego naszego Hobby..... z buchem wszystkim A w szczególności chciałbym bardzo Podziękować osobie która robi to z pasją bez względu na to czy ktoś pyta po stokroć to samo i ze spokojem i wielkim opanowaniem prowadzi takich jak my początkujących do Celu i realizacji swoich marzeń jakim jest posiadanie Swojego Pysznego Ziółka Za słowo na które czekałem przy każdym wrzuconym zdjęciu Dziękuje Pozdro Wszystkim 6
Ambasadorka Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 świetny wynik gratuluje i zycze ukopconych chwil
Recommended Posts