hubeert Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Dawno tu nie byłem i juz nie pamietam jak to wszystko sie pisalo:DCZyli takk..Pestki zakupiłem od Bebooka. Głownie tutaj sa 6x AK tylko one maja dlugą nazwe bo tam wiele matek i ojcow jest ale tak bedzie prosciej. Jest 1xFlash Babylon i 2x White rusian tez dla uproszczenia.Wpadłem na pomysł ja rok temu tylko troche go zmodernizowałem, no w sumei bardzo:D Czyli zrobiłem platforme z desek, solidna. Ściełem 3 sosny ktore blisko siebie rosły. Najtrudniejsze było wciągnięcie palety na taka wysokość do tej pory nie iwem jak mi sie udało. Dałem po pare wkrentów i po długim gwoździu na każda z 3 sosen. Ziemie wciagałem lina, biedronkowa a na gore zwirek. Niedługo kosa:D Generalnie one wyszly chyba z ziemi na poczatku maja. FB był dosadzony pozniej, Jeden WR tez dotarl pozniej i jest w worku. i Generalnie tne na raty bo czasami sie pojawi pleśń;/ ale w tygodniu chyba kosa 7 biczysz:Dw skrócie.Pestki:-6 ak-2 wr- 1 fb=9Ziemia:Biedronkowa+doniczki 11LNawozyHessi TNT complex, Burza kwiatów, Finisher, i do minusowania ph ph- plagron:D20.06. 3.07 15.07 18.07 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Powodzenia zycze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Witaj, kawał dobrej roboty Szkoda że automaty i kiepskie podłoże ale i tak idą całkiem fajnie, pościągaj z nich martwe liście. Fajnie fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Roz.....ałeś system !!! Też chcę teraz tutankhamon'a posadzić na drzewie Ale normalnie gdzieś w gałęziach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Masz fotkę jak od dołu to wygląda? Nie rzuca się w oczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaQu Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 no super to zorganizowałeś rosną elegancko jedno pytanko.. jak z podlewaniem sobie radzisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubeert Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 Jeśli ktos siewybije w ten lasek, najakims facie bedzie na bliskosc 2metrow popatrzy wgore to lipe mam:DPodelwanie gites, caly plecak wody i ognia;p Zależy czy są upały czy nie. Jak są to ak co 3-4 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Pomyśl na przyszłość o zamaskowaniu tej "palety" , na kolor zgniłej zieleni , z powietrza masz już mniejsze ryzyko wypatrzenia , a z dołu po prostu większe zagęszczenie drzew tak żeby się tam wleźć nie dało i też masz maskowanie na 95 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Maskowanie można za grosze dostać w demobilach wojskowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubeert Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 Myślałem nad tym zeby przynajmniej gałeziami sosen.. Odpusciłem bo w ostro mi ie nie chcialo a planty byly juz na gorze bo zrobilem to wszystko za jedynm przyjazdem. Plus to że nie bede robił 2 rzutu bo sie cygam grzybiarzy prawie jak slimakow:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts