Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Tydzień za późno... Ale czy przez te dwa tygodnie będzie opieka ? Bo czasami lepiej ściąć wcześniej i nie martwić się że zostały bez opieki. 

Sam ścinam swoje trochę wcześniej bo jedziemy na spannabis, akurat jak wrócimy będzie już wysuszone :) 

• Replies 495
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

A ja z innej beczki:
Ile czasu powinien pracować nawilżać?
24/7 czy można go usypiać razem z roślinkami?
Jako, że mam nawilżacz bez higrometru więc sam po zadanej wilgotności się nie wyłączy to czy np w ogóle nie lepiej (żeby ciągle nie latać i nie sprawdzać poziomu wody) dać mu np: godzinę działa, na godzinę idzie spać, roślinki idą spać, nawilżanie idzie spać. Box sobie stoi po prostu w niewielkim pokoju, więc wyciąg i tak będzie zwiększał wilgotność powietrza w pokoju i tak, a co za tym idzie również powietrza zasysanego.

Opublikowano

Zadam jeszcze tu jedno pytanie,będe uprawiał na torfowiskach i mam tam taki z 1,5 metra szerokości strumyk przepływajacy przez teren, chcę z niego brać wodę do podlewania. Sprawdzę jego kwasowość tylko czym tak samo jak ziemi? i czy jeżeli będzie odczyn zbyt kwaśny a wydaje mi się że tak bo w końcu płynie to przez torfowiska to czy da się taką wodę jakoś odkwasić? Może dolomit? Robił ktoś z was coś takiego?

Opublikowano

Zanim zaczniesz próbować uprawiać na samym torfie to zapoznaj się z tym tematem: TERRA o torfie i substancjach odżywczych (jest tutaj o przygotowaniu torfu)

Ja bym myślał nad zmianą miejscówki lub jakieś wiadra / worki z dobrą glebą wkopane, albo worki uprawowe bez wkopywania, można przenieść roślinę ale trzeba często podlewać.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+