Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Mają większe zapotrzebowanie na potas i fosfor. Nawóz na kwitnienie powinien pomóc.

wlasnie dostaja terra flores, boosta oraz p/k od canny zgonie z tabela i nie wiem czy zwiekszyc im dawki ??zrobilem oprysk z epson a na poczatku jak zauwazylem dostaly flusha . Ogolnie to rosna wmiare poprawnie tylko poucinalem im bardzo duzo wiatrakow:) zapewne criticale maja mniejszy apetyt na witaminki a te kushe mam pierwszy raz i jakies nienasycone bestie

• Replies 495
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

wlasnie dostaja terra flores, boosta oraz p/k od canny zgonie z tabela i nie wiem czy zwiekszyc im dawki ??zrobilem oprysk z epson a na poczatku jak zauwazylem dostaly flusha . Ogolnie to rosna wmiare poprawnie tylko poucinalem im bardzo duzo wiatrakow:) zapewne criticale maja mniejszy apetyt na witaminki a te kushe mam pierwszy raz i jakies nienasycone bestie

Wydaje mi sie ze jest to rowniez reakcja stresowa po urwaniu wiatrakow. odcioles je troche od papu to wziely z lisci bo bylo latwiej i szybciej dla nich. co nie koniecznie musi znaczyc ze brakuje w medium papu... ale pewny nie jestem...

Opublikowano

Wydaje mi sie ze jest to rowniez reakcja stresowa po urwaniu wiatrakow. odcioles je troche od papu to wziely z lisci bo bylo latwiej i szybciej dla nich. co nie koniecznie musi znaczyc ze brakuje w medium papu... ale pewny nie jestem...

wiatrakow wiekszosc pozbyly sie jak bo usuwalem te chore ale mam tedencje do usuwania najwiekszych lisc :P moze jak wskoczyly z 250W do 600W to sie zestresowaly :P

Opublikowano

planty się nie stresują przez zwiększenie mocy oświetlenia.......

Opublikowano

Witam

Bede uzywal Biobizz'a All Mix i znalazlem informacje producenta, iz nie zaleca on wkladac kielkujacych nasion do tak bogatej gleby i poleca lzejsze medium typu Light Mix (na poczatek). Jezeli uzylbym krazkow jiffy to czy gdy roslinka juz troszke urosnie (sam nie wiem 5-6 dni) moge ja juz wrzucic do docelowych z All Mix'em czy tez uzyc jeszcze przejsciowych doniczek z lzejszym medium ? Nawozy beda tez Biobiza (Grow, Bloom, Top Max i Heaven)

Z gory dzieki

PS: tutaj bo nie chcialem zakladac nowego tematu w nawozach 

Pzdr

Opublikowano

normalnie do allmixa możesz wpierniczyć, tylko będziesz musiał podlewać sama woda z wyregulowanym ph bez dodatków nawozów przez pierwsze 5 tygodni

Opublikowano

Witam wszystkich jako ze to mój pierwszy post. Po tygodniowym wyjeździe na jednej z 3 roślin spotkała mnie taka niespodzianka. Reszta ma się dobrze choć podłoże każda dostała to samo. Ja obstawiam niedobór wapnia i podałem trochę dolomitu. Cóż to jest wg was? Uprawa lemon kush z pestki 4 tygodnie od wysadzenia, raz podlalem bio humus. Poza tym siedzą częściowo w glebie osmocote z wolno uwalniającym się npk 15-9-9. Wszystko pięknie rośnie pomijając nieznaczny nadmiar azotu u wszystkich panienek (nic nie podaje dopóki nie ustapi).

post-42389-0-30048100-1424376076_thumb.j

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+