Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

ile roslin mogl bym wegowac pod 125w cfl. szafka max 60x60x150.?

Opublikowano

Dokładnie Vito.Ludzie czasem myślą , że jak jak świecą 24h to będą większe plony.A kiedy roślina ma odpocząć ?

Podczas nocy zachodzą również ważne procesy fotosyntezy.

To nie Biegun Północny gdzie jest dzień przez pół roku.

18/6 wystarczy w zupełności.

Opublikowano

i jak ?:) wydaje sie ze wszystko dobrze tylko strasznie niska jest i zaczyna sie busz robićć mysle do konca tyg weg i wlacze ja na flo zaczac jakies trening ?

post-42086-0-44704200-1420761647_thumb.j

Opublikowano

Kolejne pytanie, siewki ak47 juz mam w drodze, teraz powoli przygotowuję sobie ziemię. Mam medi one od green planet, i zastanawiam się czy kupować wcześniej nawożoną ziemię czy lepiej kupić coś w deseń bio bizz light mix? Myślę że pobawię się też w stymulatory wzrostu typu asahi, i jeszcze na flo coś bym dał, czy nie trzeba? Doradźcie, będę wdzięczny  :D

edit: zapomniałem zapytać o doniczki, na luzie wejdzie mi tam 9 donic 14l, będę wstawiał 8 takich, tylko pytanie czy 14l doniczki nie będą za duże? Nie chce wydać zbędnej kasy, nawet jeśli to byłyby 2 grosze :D

Opublikowano

rafi93 załóż growloga, a zdjęcia wrzucaj do galerii. Przełączaj ją już na flo i żadnego treningu.

szukamzony BioBizz Light Mix będzie bardzo dobrą glebą. Ja bym nie mieszał nawozów ale jak wolisz... 

Doniczki jak największe, im większe korzenie tym większe topy :)

Opublikowano

Ice Lady
White Widow XL
Fruit Juice
Power Bud
Crystal Silver Haze
Dutch Amnesia Haze
Blue Magnum
Northern Vision
Happy Skunk
Critical Pride

Witam, nie wiedzialem gdzie spytac wiec spytam tu chodzi o odmiany wyżej czy ktos mial z nimi do czynienia na outdoor i mógłby coś o nich powiedzieć?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+