Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Pytanko, planuję uprawę Moby Dicka. Boxa mam prawie gotowego, dzisiaj szukałem sklepów z nasionami. Ceny jakie zobaczyłem spowodowały opad szczęki, autentycznie. +- 50 za nasiono to znacznie za dużo, dlatego zastanawiam się nad zakupem 1 i sklonowaniu rośliny. Zależy mi na czasie, i zastanawiam się jak długo matce zajęłoby osiągnięcie takiego rozwoju, żeby spokojnie móc pobrać 3-4 klony. Box 90*90*170 z hps 400w i nawilżaczem, tak więc warunki są odpowiednie :) Ktoś podzieli się wiedzą i doświadczeniem?  :big-joint:

Opublikowano

Poczytaj o Klonowaniu ... na forach do tego to ty sobie ustawisz ile chciał byś Dni na wegu i ile pobierzesz próbek  . Do klonowania potrzebyjesz zupełnie inne spektrym światła chyba : 6400k + Ukorzeniacz najlepiej szklarenkę plastinową itp

wyrzsza pierdolencja z wym ale opłacalne bo z 1 krzaka możesz mieć 1000 innych :)

Opublikowano

zgadzam sie z przedmowca! pod hps Matka ci zakwitnie...

Opublikowano

Hps mam 4000k, phytolite dual. Matka od ktorej w trakcie wega pobiore klony moze zakwitnac, oczywiscie po tym jak pobiore klony. Awaryjnie mam 125w cfl 6400k, ale na to powierzchnie to za malo moim zdaniem. Czyli nie da rady?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+