beginer Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Zdjęcia zdjęcia Sorki zapomniałem.
Gość joker Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 na moje zdezelowane oko tydzien i koniec zywota fajne suczki
Macky Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Ładnie Joker oko Cie nie myli albo i moje też pada
beginer Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Tak też planowałem kosić 9 września bo akurat jest pełnia. Nie wiem czy faktycznie ma to znaczenie czy nie. Ale tak czy owak 9 idą pod nóż.
Gość joker Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Ładnie Joker oko Cie nie myli albo i moje też pada hyhy ja sie nie znam ale wrozyłem wczoraj z fusow i tak mi wyszło ze tydzien i kosa tobie tez radze powróżyć Tak też planowałem kosić 9 września bo akurat jest pełnia. Nie wiem czy faktycznie ma to znaczenie czy nie. Ale tak czy owak 9 idą pod nóż. przesusz je mocno przez 4/5 dni i podlej woda i kosa wytworza wiecej cukru
beginer Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 hyhy ja sie nie znam ale wrozyłem wczoraj z fusow i tak mi wyszło ze tydzien i kosa tobie tez radze powróżyć przesusz je mocno przez 4/5 dni i podlej woda i kosa wytworza wiecej cukru Oki. Wczoraj dostały ostatni raz wody i susza do wtorku. Rano podleje i po pracy 16,00 kosa. Może tak być
Macky Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Najlepiej ścinać z samego rana, tuż przed samym obudzeniem rośliny, ale nie jest to jakaś zasada
beginer Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 No i koniec. Rolinki cięte we wtorek. Ilosc skromna,nawet bardzo ale ch*j tam.Ważne że dotrwało do końca,cieszyło oko,radowało duszę a teraz to będzie radować zmysły. Mam nadzieję. Grow zakończony i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. 1
Ambasadorka Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Jak najbardziej smacznego, nie ma nic przyjemniejszego niż haj z własnej rośliny Blees and smoke some weed
Gość joker Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 zanim przeniesiemy do zakonczonych prosze o podanie wagi suszu lub mokrego
Recommended Posts