beginer Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hej. Pojawił mi się mały problemik bo krańce górnych liści zaczęły żółknąć. Nie panikuję zbytnio gdyż z tego co wyczytałem może być to naturalna rzecz, Ale chyba nie bo sprawdzałem dziś Ph i mam 7.0 i to może być problem nr 2. # dni temu roślinki dostały 3 litry roztworu nawozu i 1,5 litra wody. Może przenawoziłem. Jak sądzicie. Poza tym wyciąłem resztę liści spod siatki. Szkoda mi było wyrzusać więc zrobiłem herbatki. Całkiem smaczna i fajna w działaniu
Macky Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Hej, wrzucaj do galerii forum zdjęcia To co pokazałeś to jest niedobór potasu. - zbyt wysokie EC (zbyt dużo nawozu) i mogło zablokować jego wchłanianie - naturalne że roślina wyciąga z liści w ostatnich dniach / tygodniach Jako że niedługo harvest ja bym się tym nie przejmował
beginer Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tak tęż myślałem żeby to olać,ale mimo wszystko dzięki.
beginer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Roślinki zdrowe,rosną a raczej puchną malinowo. Trichomy cudnie mleczne więc podniecam się i czekam . Zdjęcia w galeri. Tak a pro po. Przywiozłem z polski nowego boxa w postaci szafy 155\50\75 wys.głę.szer. którą muszę uzbroić. Wyposażenie jak wyżej plus ewentualne dodatki.Myślałem żeby wszystkie wyjścia wentylacji etc porobić w dachu i rozprowadzić elastykiem alu. Nasiona Automaty. 4 razy auto mazar i ak 472. Ziemia do warzy innej nie ma kropka. Nawozy na wzrost i kwitnienie BioCanna,oraz Substral vita plus. Dodatek do gleby jaki mam to Perlit plus możliwa kora. Wszelkie sugestie mile widziane https://trawka.org/gallery/image/21856-5/
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie dodawaj kory do ziemi bo kwasi strasznie.Pozdr!
Macky Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wrzucaj fotki do posta, obok ikonki emotoikony masz "moje media" Rośliny zdrowe i ładne, jeszcze trochę im trzeba Skoro masz BioCanne odstaw substrala. Nie mieszaj nawozów. Perlit wystarczy. Czemu automaty ? Auto jest bee
beginer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automaty z ciekawości.Mam regularne a chce zobaczyc jaka jest roznica w uprawie hej.
beginer Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Witam. W boksie wszystko pięknie i kolorowo. Dziewczyny pięknie dojrzewają tylko nie wiem ile jeszcze czekać.
Recommended Posts