Skocz do zawartości
oferta nasion marihuany i konopi 1 plus 1

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

CZAS NA KOLEJNY UP!!!!!!

Panie rosna bardzo ladnie :plant:  chociaz widac ze ostatnie chlodne noce daly im w kosc :mellow:

Passion 1

Zdjęcie0501

Zdjęcie0502

Opium

Zdjęcie0500

Zdjęcie0499

Red Purps

Zdjęcie0497

Zdjęcie0498

Cindy 99 out

Zdjęcie0503

Zdjęcie0504

Master Kush #1

Zdjęcie0505

Zdjęcie0506

Master Kush #2

Zdjęcie0507

Zdjęcie0508

Master Kush #3

Zdjęcie0511

Zdjęcie0509

Northen Light Blue auto cos niepokojacego dzieje sie z liscmi przy szczycie na samej gorze :(

Zdjęcie0516

Zdjęcie0513

Zdjęcie0512

Komentarze mile widziane :)

POZDRO!!

• Upvote 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam załogę czas na kolejny UP!!!!!

Panie rosna bardzo ladnie nie mam zadnych większych  problemow z nimi jedynie niepokoi mnie troszke Red Purps ale sami to ocencie i czekam na rady i komentarze :elo:

Dzień 41

Passion 1

Zdjęcie0518

Zdjęcie0519

Opium

Zdjęcie0520

Zdjęcie0521

Red Purps

Zdjęcie0522

Zdjęcie0523

Cindy99 out

Zdjęcie0524

Zdjęcie0525

Dzień 29

Master Kush #1

Zdjęcie0526

Zdjęcie0527

Master Kush #2

Zdjęcie0528

Zdjęcie0529

Master Kush #3

Zdjęcie0530

Zdjęcie0531

Northen Light Blue

Zdjęcie0532

Zdjęcie0534

No i moje najmlodsze 3 dniowe Skunk auto

Zdjęcie0535

Zdjęcie0537

Pozdro :big-joint:

• Upvote 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejna porcja zdjec :big-joint:

Dzien 51

Passion 1

Zdjęcie0559

Zdjęcie0558

Opium

Zdjęcie0560

Zdjęcie0561

Red Purps

Zdjęcie0562

Zdjęcie0563

Cindy99 out

Zdjęcie0564

Zdjęcie0565

Dzien 39

Master Kush #1

Zdjęcie0566

Zdjęcie0567

Master Kush #2

Zdjęcie0568

Zdjęcie0569

Master Kush #3

Zdjęcie0570

Dzien 13

Skunk auto #1

Zdjęcie0571

Skunk auto #2

Zdjęcie0572

Najstarszy Northen Blue auto

Zdjęcie0573

Zdjęcie0574

Zdjęcie0575

Zdjęcie0576

I tutaj mam pytanie bo na lisciach pojawiaja sie dziwne biale plamy wie ktos co to moze byc???

Zdjęcie0578

I to na tyle dzis komentarze mile widziane pozdro :puff:

• Upvote 2
Opublikowano

Ogolnie panie juz sie okreslily Opium juz mocno pachnie :trawka:  jeszcze Master Kushe sie nie okeslily a te plamy to maja tylko rosliny z 3 spota wode biore z czystego strumyka. Wczoraj dostaly ostatnia dawke GuerrillaJuice oraz Fish-mix od BioBizz :big-joint:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe posty

• Jakie wy mieliście ciekawe tripy po syntetycznych kanaboidach?
    • Z tymi nierokującymi to jest nieraz tak, że potem potrafią wystrzelić nagle w górę i są największe 🙂
    • Witam wszystkich dzisiaj chce się podzielić z wami moim doswiadczeniem z... Chuj wie co to nawet było ale no ogolnie jeżeli chodzi o substancje to teoche juz tego się nabrało od konopi przez psychodeliki przez bardziej znane lub mniej znane główna po stymulanty itp. ale była jedna rzecz przez którą prawie zeszlem i chce wszystkich przed tym ostrzec by zawsze sprawdzali temacik przed zapaleniem no wiem zacznijmy. Ja i mój ziomek nazwijmy go wojtek byliśmy w maratonie jarania zielska i w pewną środę popielcową chcielismy se ogarnąć temacik, niestety mieszkamy w nie wielkim miasteczku też dilerów jest ciężej znaleźć niż pieniądze które starzy zajebali odrazu po komuni ale no przez bardzo dlugi czas staraliśmy się coś poradzić na to jak juz mielismy się poddać moja koleżanka nagle mi napisała ze no jej inna kolezanka od strony kota wujka zbyszka zna ziomka i mogla by podleciec na wojtaka chulajnodze i przywieźć po obiadku jak zje.Ja z wojtusiem poszlismy na to juz nie przedłużając dostalismy temat my tolerke teoche zrobiliśmy więc zwyczajnie wziąłem 0,3g do lufki i ja pierwszy poszedlem na wodospad poszedł i juz odrazu poczułem ten Domestosowo cytrynowy smak i mialem takie japierdole znowu jakieś Głowno pomyślałem juz tak mialem jak pierwszy raz chcialem w zyciu se ogarnąć tylko wtedy poprostu to byl jakiś majeranek czy inna przprawa zajebana dla matki z kuchni szlismy kręcić już dla mojego ziomka wodospad on zaczął se nabijać a ja usiadłem i nagle chuj zaczęło wchodzić,pierwszy odruch wymiotny mysle chuj ziomek sie namnie patrzy i mowie jest SI 10 sekund pozniej drugi ja szybko pobieglem w trawke usiadlem na kolana mając twarz 30 cm od trawy i zaczelem zygac i nagle weszło od tamtego wydarzenia nie pamietam juz wszystkiego szczegółowo bo teoche czasu minęło ale rzucając moj ziomek stał nade mną i mnie pilnował ciężko było mi cokolwiek powiedzieć lezalem na kolanach gibaczac sie lewo prawo jakoś dawało mi to uspokojenie i lepiej mi było popatrzylem sie na wojtka i chuj widzialem jego mordy dookola w krztalcie takiej gwiazki-kwiatka kręcące sie w drugą strone niz świat, znaczy swiat sie nie kręcił ale jakby kręcić sie miał to w drugą strone, nwm ile tam leżałem ale dość długo pozniej slyszalem ta muzyczke creepie ze smerfów i czulem sie jak w tym udawanym swiecie wekny z stranger things potem jak zygi ustały wróciliśmy do altanki i usiedliśmy później faza zaczela mi na 2 min wypierdalac psychike do góry nogami a 2 minuty jak po zwyklym buszku i tak nazmiane pamietam momenty ze juz z ziomkiem potrafiłem się śmiać i nagle w jednej chwili moj banan na mordzie znikał i pojawiał sie strach zapieranie sie o fotel zamykanie oczu i szeptanie do nwm jakiej siły nie czystej Nie Nie Nie Nie ogolnie tak juz full trzeźwy bylem po 2h noi tyle pozniej zdarzało mi sie to jeszcze pare razy zapalić ale w bezpieczniejszych ilościach i domieszkiem prawdziwego dobrego buszka może jeszcze zamieszcze te lepsze tripy z tej substancji Pozdro wszystkim z fartem👊
    • Lewy górny róg wyleci z boxa za jakiś czas jeśli nic się w niej nie zmieni. Nie rokuje a trzeba wokół niej latać. Ogólnie Box był w obiegu zamkniętym ale zalało mi piwnicę podczas przeprowadzki i klimatyzator poszedł się jebać. Czekam aż ubezpieczyciel wyliczy straty a to dopiero jak firma skończy sprawę wymiany rur i części sufitu. Przez tę nieszczęsną przeprowadzkę musiałem użyć zwykłych doniczek zamiast worków i podstawek samo nawadniających i to też sprawia problemy ze względu na wysokie parowanie i podlewanie codzienne.
    • Ładne. Aż musiałem z ciekawości zerknąć w pierwszy post jak duży jest box, bo coś dużo miejsca w nim. 1,2x2,4m. Ładna powierzchnia na 6 krzaków 🙂 Będę miały się gdzie rozwijać.
  • Gallery Statistics

• Images
      65.3 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+